Beyoncé geeft een verrassingsoptreden met een hartverwarmende boodschap

Queen B droeg het optreden op aan alle zorgverleners die aan de frontlinie staan tijdens de pandemie.

Beyoncé tijdens première van Disney's The Lion King
Kevin WinterGetty Images

Dat Beyoncé haar fans graag verrast wisten we inmiddels al. Na de release van haar surprise album Beyoncé in 2013 en vervolgens Lemonade in 2016 zijn we gewend dat nieuw materiaal van de zangeres gewoonweg uit het niets verschijnt. Om haar fans een hart onder de riem te steken tijdens de coronacrisis, verraste ze ons deze week opnieuw – ditmaal met een surprise optreden op tv. Dat optreden kwam gepaard met een hartverwarmende boodschap van de superster.

Beyoncé geeft verrassingsoptreden

Als eerbetoon aan de zorgverleners aan de frontlinie staan tijdens de pandemie, organiseerde Disney deze week een singalong tv-special in samenwerking met het goede doel Feeding America. Beyoncé besloot ons tijdens de Disney Family Singalong te zegenen met een verrassingsoptreden, waarvoor ze het nummer When You Wish Upon a Star uit de Disney-klassieker Pinocchio ten gehore bracht – uiteraard vanuit haar eigen huis in quarantaine.

Opgedragen aan zorgverleners

De zangeres verscheen ogenschijnlijk uit het niets op het beeldscherm en begon haar optreden met een korte boodschap: 'Ik voel me trots en vereerd onderdeel te zijn van de Disney-familie en om dit nummer te presenteren in samenwerking met Disney en Feeding America,' aldus Beyoncé. 'Ik draag dit lied op aan alle zorgverleners die zich onvermoeibaar inzetten om ons gezond en veilig te houden. We stellen jullie enorm op prijs.' Bekijk het optreden via onderstaande link op Twitter.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hartverwarmende boodschap

Na een intiem en ontroerend optreden van het nummer When You Wish Upon a Star sloot Beyoncé af met een hartverwarmende boodschap. De zangeres wilde daarmee iedereen in de wereld een hart onder de riem steken. 'Houd alsjeblieft je gezin stevig vast. Zorg dat jullie samen veilig zijn. Geef de hoop niet op. We komen hier doorheen. Dat beloof ik. God bless you.' Uit de mond van Queen B kunnen we natuurlijk niet anders dan dat geloven.

Bekijk Beyoncé's stijlevolutie door de jaren heen

Disney Family Singalong

Beyoncé was weliswaar het hoogtepunt van de Disney Family Singalong, maar ze was niet de enige beroemdheid die haar muzikale talent ten gehore bracht. Ariana Grande trad op met het nummer I Won't Say I'm in Love uit de Disney-film Hercules. Demi Lovato channelde Assepoester tijdens een optreden van A Dream Is a Wish Your Heart Makes in een duet met Michael Bublé. En zo'n beetje de hele cast van High School Musical (minus Zac Efron) zong We're All in This Together via Zoom. Een toepasselijker nummer hadden ze niet kunnen kiezen.

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online zonder verzendkosten en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity