Kate Middleton schrijft een persoonlijke en openhartige brief aan kinderziekenhuis

'Jullie zijn ontzettend inspirerend.'

kate middleton in een groene jurk
Getty Images

In deze gekke tijden is thuiswerken voor velen de nieuwe norm geworden. Ook de leden van het Britse koningshuis spenderen hun werkdagen voornamelijk thuis door. Waar eerder een inkijkje werd gegeven in de thuiswerk-situatie van Kate Middleton en prins William, en het koppel studenten verraste met een videocall, maakt Kate nu online een persoonlijk gebaar naar een van haar royal stichtingen. De hertogin van Cambridge schreef een bijzonder openhartige brief naar een kinderziekenhuis in Londen.

Kate Middletons openhartige brief

Middels een persoonlijke brief heeft Kate haar steun betuigd aan alle medewerkers van het Evelina London Children's Hospital dat zich bevindt in de Britse hoofdstad. De persoonlijke boodschap is bedoeld om Kate's royal stichting een hart onder de riem steken terwijl ze voor zieke kinderen zorgen, en door de coronacrisis nu ook volwassenen opnemen. Het ziekenhuis deelde de brief op Twitter en stelde dat ze het geweldig vinden om een opbeurend bericht van hun 'beschermvrouwe' te ontvangen.

Ook zien: de beste stijlmomenten van Kate Middleton

'Ik schrijf om jullie te laten weten hoeveel ik aan het hele team van het Evelina London Children's Hospital denk in deze enorm moeilijke tijd', schreef Kate aan het personeel. De hertogin erkent ook de uitdagingen die het ziekenhuispersoneel als gevolg van de pandemie moet doorstaan. 'Zorg alsjeblieft goed voor jezelf en elkaar en weet dat het hele land achter jullie staat.'

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'Het is hartverwarmend om te weten dat jullie allemaal nog steeds zo hard werken en deskundige zorg blijven bieden aan zieke kinderen, ondanks de moeilijke omstandigheden,' ging Kate verder. Jullie zijn allemaal ontzettend inspirerend en ik weet hoeveel jullie betekenen voor al die families. Ik wens jullie en jullie families een goede gezondheid toe de komende weken.' Tot slot ondertekende de hertogin de brief met haar volledige naam "Catherine".

Prins William en Kate Middleton in zelfisolatie

De hertogin van Cambridge zit momenteel samen met prins William en hun drie kinderen prins George, prinses Charlotte en prins Louis in zelfisolatie. Ook Kate en William werken door en hebben organisaties ontmoet via videochat, en William heeft zelfs digitaal een ziekenhuis geopend. Ook de rest van de koninklijke familie brengt hun tijd zoveel mogelijk thuis door. Prins Charles zit tevens in zelfisolatie nadat hij als eerste Britste royal positief werd getest op het coronavirus. Inmiddels is de prins weer hersteld.

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online zonder verzendkosten en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton