Gigi Hadid en Zayn Malik maken een zeldzame verschijning als koppel

De twee zijn alweer maanden bij elkaar, maar zijn slechts een paar keer samen gezien.

zayn malik en gigi hadid bij de givenchy lentezomer 2017 show in parijs
Pascal Le SegretainGetty Images

Vorige week vierde Gigi Hadid haar 25ste verjaardag. Dat deed het half-Nederlandse supermodel samen met haar familie in quarantaine, thuis in Yolanda Hadids landhuis in Pennsylvania. Op social media zagen we al een paar beelden van Gigi's home party voorbijkomen, met haar moeder en zus Bella Hadid. Nu deelt het model nieuwe beelden, met daarop een ander bekend gezicht: haar vriend Zayn Malik, met wie ze sinds een aantal maanden weer een relatie heeft.

Gigi Hadid en Zayn Malik vieren samen verjaardag

Op de verjaardagsfoto's die Hadid deelde op haar Instagram-account zien we talloze ballonnen, een verjaardagstaart in de vorm van een bagel, poffertjes (groot favoriet bij de Hadid-familie) en Gigi die een wens doet. 'Ik had de fijnste verjaardag met mijn quarantaine-familie, die het zo speciaal voor mij heeft gemaakt – samen met alle liefde die ik van over de hele wereld heb gekregen,' schreef Gigi bij de foto's van haar 25ste verjaardag op Instagram. 'Ik ben zo dankbaar dat al mijn familie en vrienden – dichtbij en ver weg – gezond en veilig zijn, en ook al heb ik vele loved ones gemist vandaag, realiseer ik mij dat deze tijden ons alleen maar dankbaarder maken om straks weer samen te kunnen zijn.'

Bekijk Gigi's beste streetstyle-momenten door de jaren heen

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Onder de aanwezigen zien we niet alleen moeder Yolanda Hadid en zus Bella, maar ook vriendlief Zayn Malik, met wie Gigi naar verluidt sinds begin dit jaar weer samen is. In de maanden daarna is het koppel amper samen in het openbaar verschenen, waardoor de intieme kiekjes van Gigi zeer zeldzaam te noemen zijn. In een tweede Instagrampost zien we het koppel (én Bella) samen poseren met zilveren ballonnen in de vorm van een twee en een vijf – uiteraard gekleed in stijlvolle doch comfortabele looks. Gigi draagt een zwarte turtleneck en een lichte jeans, terwijl Zayn te zien is in een patchwork jasje en een zwarte jeans.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Knipperlichtrelatie

Gigi Hadid en Zayn Malik kregen voor het eerst een relatie in 2015. Het model en de zanger besloten na drie jaar uit elkaar te gaan, om het vervolgens opnieuw te proberen in de zomer van 2018. Hun vernieuwde romance was niet van lange duur, want de twee kondigden in januari 2019 aan definitief uit elkaar te zijn. In januari 2020, meer dan een jaar later, kwamen ze toch voor een derde keer weer samen. Hopelijk houdt hun relatie – ondanks hun drukke agenda's – nu wel stand en zullen we Gigi en Zayn weer geregeld samen zien in stijlvolle (matching) outfits.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid