Gigi Hadid en Zayn Malik zijn in verwachting van hun eerste kind

Gigi's moeder Yolanda deelt de eerste zwangerschapsfoto van haar dochter.

gigi hadid en zayn malik tijdens het met gala in 2016
Dimitrios KambourisGetty Images

Hoewel we eerst maanden niets vernomen van Gigi Hadid en vriend Zayn Malik, is het koppel nu volop in het nieuws. Zo deelde Gigi onlangs nog nieuwe (zeldzame) beelden van haar en Zayn, waarmee het model bewees dat de twee nog altijd samen zijn. Op 28 april werd bekend dat Gigi en Zayn in verwachting zijn van hun eerste kindje, zo meldden bronnen als TMZ en Entertainment Tonight. Kort daarna bevestigde Gigi's moeder Yolanda Hadid dat heuglijke nieuws, en ook vertelde het model zelf ook over haar zwangerschap.

Gigi Hadid en Zayn Malik verwachten eerste kind

De Amerikaanse entertainmentmedia schreven dat Gigi Hadid inmiddels twintig weken zwanger is, aldus meerdere familiebronnen. 'Gigi en Zayn zijn in verwachting van hun eerste kind en het koppel is erg enthousiast,' vertelde een van de bronnen aan Entertainment Tonight. Op woensdag 29 april bevestigde Gigi's moeder Yolanda Hadid het goede nieuws aan RTL Boulevard.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'Het gaat goed, maar we zijn nog steeds in shock dat ons geheimpje is gelekt aan de pers', vertelde Yolanda aan RTL Boulevard. 'Maar natuurlijk zijn we door het dolle heen.' Bronnen meldden aan Entertainment Tonight dat toen Gigi en Zayn eenmaal weer bij elkaar kwamen eind vorig jaar, het was alsof er geen tijd verstreken was en ze wisten dat ze iets speciaals hadden.

Bekijk de beste koppelmomenten van Gigi en Zayn

Geslacht bekend

Bovendien stelde Yolanda Hadid dat ze niet kan wachten op de komst van de baby. 'Ik kan niet wachten om oma te worden in september. Het is al helemaal bijzonder, aangezien ik mijn eigen moeder zo kort geleden ben verloren. Dat is de schoonheid van het leven: de ene ziel verlaat ons en een nieuwe komt eraan. We voelen ons erg gezegend.' Daarmee bevestigde ze niet alleen Gigi's zwangerschap, maar onthulde ze ook de maand waarin Gigi is uitgerekend. Entertainmentwebsite TMZ denkt het geslacht van het kindje te weten door meerdere bronnen dichtbij de familie: het koppel zou in verwachting zijn van een meisje.

Gigi over haar zwangerschap

In een online interview met Jimmy Fallon vertelde Gigi op donderdag 1 mei voor het eerst zelf over haar zwangerschap. Zo vertelde ze dat ze blij is met alle gelukswensen én natuurlijk het kindje dat op komst is. 'We hadden het natuurlijk liever zelf willen aankondigen, maar we zijn er heel gelukkig mee.' Ze probeert momenteel dan ook zoveel mogelijk van het goede nieuws te genieten, benadrukte ze. 'Het voordeel van dit alles is wel dat we thuis zijn en veel tijd met elkaar kunnen doorbrengen. We zijn er nu elke dag mee bezig.' Ook verklapt het model wat haar cravings op het moment zijn: 'Bagels! Daarom was het zo geweldig dat mijn familie een complete bageltaart voor mijn 25ste verjaardag had geregeld.' Je bekijkt het hele interview hieronder.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Eerste zwangerschapsfoto van Gigi

Door de huidige coronacrisis zitten we allemaal zoveel mogelijk thuis, en dat is niet anders voor Gigi en Zayn. De twee verblijven momenteel in de luxe boerderij van moeder Yolanda, waar het koppel een leven buiten de schijnwerpers leidt. Toch krijgen we zo nu en dan beelden te zien van hun quarantaineleven, inclusief de eerste zwangerschapsfoto van Gigi. Zo deelde Yolanda Hadid nieuwe beelden van het leven op de boerderij, met dochters Gigi en Bella aan het werk op het landgoed. Daarop zien we Gigi gekleed in een zwarte jeans en een wijd geblokt overhemd, waarin we haar groeiende baby bump nog maar amper kunnen zien.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hadid over het gezinsleven

Tijdens een interview met i-D magazine in februari dit jaar liet het half-Nederlandse model al weten dat ze ooit graag een eigen familie wil beginnen. Toen haar gevraagd werd hoe ze haar toekomst in de mode-industrie voor zich ziet, antwoordde Hadid: 'Als ik eenmaal iets ouder ben en een gezin heb, weet ik niet zeker of ik modellenwerk blijf doen. Ik houd van de creatieve kant van de modewereld. De mensen met wie ik werk maken mij zo gelukkig. Maar wie weet ga ik ooit wel fulltime koken!'

Gigi Hadid en Zayn Malik

Gigi Hadid en Zayn Malik kregen eind 2015 voor het eerst een relatie. Het model en de zanger besloten na iets meer dan twee jaar uit elkaar te gaan, om het vervolgens opnieuw te proberen in de zomer van 2018. Hun vernieuwde romance was niet van lange duur, want de twee kondigden in januari 2019 aan definitief uit elkaar te zijn. Eind 2019 kwamen Gigi en Zayn toch voor een derde keer weer samen. Het stel zit momenteel samen in quarantaine in het landhuis van Gigi's moeder Yolanda Hadid in Pennsylvania, waar het model vorige week nog haar 25ste verjaardag vierde.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid