Blake Lively laat haar coupe verven door Ryan Reynolds tijdens quarantaine

Als dat maar goed uitpakt...

blake lively en ryan reynolds bij het met gala
Mike CoppolaGetty Images

Een van de meest opvallende kenmerken van Blake Lively, is altijd al haar kapsel geweest. Nu de actrice in quarantaine zit met haar man Ryan Reynolds, is ze op hem aangewezen om haar lange blonde lokken te onderhouden. Deze week vond Blake het hoogtijd haar haren weer eens te kleuren – en daar wilde Ryan haar maar al te graag bij helpen.

Blake Lively laat kapsel verven door Ryan Reynolds

Blake Lively staat al bekend om haar lange blonde lokken sinds haar doorbraak met de film Sisterhood of the Travelling Pants en hitserie Gossip Girl. Om haar bekende coupe ook tijdens de lockdown te onderhouden, stuurde haar haarstylist Rona O'Connor een handgemaakt kitje op om haar mee te kleuren. Maar daar kon Blake natuurlijk wel wat hulp bij gebruiken – en wel van haar man Ryan Reynolds.

blake lively instagram story
Blake LivelyInstagram

Vertrouwen in Blake's man als haarstylist

Op de foto zien we het kleuringskitje dat Rona heeft opgestuurd naar Blake. Zo te zien heeft Ryan alle benodigdheden om het haar van zijn vrouw te kleuren: bleekmiddel, een schaaltje om te mixen, clips om Lively's haar te scheiden, een kwast en zelfs een finishing gloss voor in het haar. De foto die Blake in haar Instagram Stories plaatste, kwam met deze tekst gepaard:

'@ronacolor je bent een engel. Bedankt voor het verrassen met dit handgemaakte kleuringkit. Het feit dat je @vancityreynolds vertrouwt om dit goed te doen baart me wel zorgen over je mentale gezondheid. Maar wie heeft er nou eigenlijk écht haar nodig?' Zo te horen heeft Rona meer vertrouwen in de haarkunsten van Ryan dan dat Blake heeft. Het resultaat van Blake's haartransformatie laat nog even op zich wachten.

Zien: Gossip Girl-cast, toen versus nu

Beroemdheden ondergaan haartransformaties

Blake Lively is niet de enige beroemdheid die thuis met haar eigen kapsel aan de slag is gegaan. Zo onderging Hilary Duff een extreme haartransformatie thuis, liet Dua Lipa haar coupe verven door vriendje Anwar Hadid en besloot Bella Hadid samen met haar beste vriendin voor een compleet andere kleur te gaan. Quarantaine lijkt hét moment bij uitstek om eens wat anders te doen met je haar. Om jouw knip- of verfbeurt thuis zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen sprak Vogue met Hester Wernert-Rijn van kapsalon en haarschool Mogeen voor de beste tips and tricks.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online zonder verzendkosten en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity