Meghan Markle hielp in het geheim een vrouw met haar sollicitatie tijdens een videogesprek

Deze sollicitant werd verrast met een coachingsessie van niemand minder dan Meghan Markle.

meghan markle tijdens bezoek aan fiji
Chris JacksonGetty Images

Meghan Markle mag dan wel in quarantaine zitten met prins Harry en hun zoontje Archie, dat betekent niet dat ze haar patronages op heeft gegeven. Een van de goede doelen die Meghan steunt is Smart Works, een Britse organisatie die vrouwen ondersteunt in het solliciteren naar een nieuwe baan. Meghan voerde daarvoor in het geheim een videogesprek met een van de cliënten, om haar succes te wensen voor haar sollicitatie.

Meghan Markle coacht in het geheim een jonge vrouw

Smart Works deelde een clipje van het videogesprek dat Meghan Markle met de solliciterende vrouw voerde op hun social media. In de video horen we Meghan haar bewondering uitspreken voor de vrouw, dat ze zelfs in deze onzekere tijd zo veerkrachtig is in het zoeken naar een nieuwe baan. Ook sprak Meghan de vrouw wat goede moed in. 'Ik denk dat je het fantastisch gaat doen,' zei Meghan.

Meghan duimt voor de sollicitant

De vrouw met wie Meghan sprak is aan het solliciteren naar een stage in psychologie, een thema dat Meghan nauw aan het hart ligt. 'Ik wilde je gewoon even bellen om je succes te wensen en je te zeggen dat ik voor je ga duimen,' gaat Meghan verder. 'Er gebeurt op dit moment zoveel in de wereld, en alleen al om zo'n baken van hoop te zijn en door te focussen op je sollicitatie, maakt dat we je alle positiviteit willen toesturen om ervoor te zorgen dat je er aan de andere kant uitkomt en een geweldige kans krijgt bij je nieuwe baan.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Smart Works

De Britse organisatie Smart Works is een van de patronages van Meghan Markle. In een statement prees ze het werk dat Smart Works doet, en hun snelle overgang naar virtuele diensten als gevolg van de pandemie. 'Het is een hele eer om door de jaren heen zoveel getalenteerde vrouwen via het Smart Works-netwerk te hebben ontmoet, en nu om te zien hoeveel werk ze doen om hun programma's aan te passen aan de realiteit van deze pandemie,' aldus Meghan.

Zien: De liefste momenten van prins Harry en Meghan Markle

Meghan Markle in quarantaine met prins Harry en baby Archie

Hoewel Meghan Markle en prins Harry op dit moment in quarantaine zitten met zoontje Archie in hun nieuwe huis in Los Angeles, gaat hun vrijwilligerswerk gewoon door. Zo liet prins Harry onlangs in een videogesprek voor het goede doel WellChild weten dat de drie het goed maken in zelf-isolatie. Het gezin kan nu veel tijd met elkaar doorbrengen, en daar geniet het drietal volgens Harry met volle teugen van.

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online zonder verzendkosten en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle