Gigi Hadid, Hailey Bieber en Karlie Kloss gaan tennissen voor het goede doel

Zelfs Serena Williams is van de partij, dus met die concurrentie zit het wel goed.

modellen gigi hadid en hailey bieber in milaan
Tristan Fewings

Nu (creatieve!) initiatieven ter bestrijding van het coronavirus als paddenstoelen uit de grond schieten, is het nog knap lastig om met een vernieuwend plan op de proppen te komen. Tóch blijven sommige organisaties verbazen: zo organiseert Facebook Gaming nu een heus Mario Tennis Aces-toernooi, waar een heel blik aan beroemdheden voor is opengetrokken.

Videogame voor het goede doel

Facebook Gaming is het nieuwste platform van het gelijknamige social mediakanaal, en zal het 'toernooi' op 3 mei uitzenden. Daarvoor zijn niet de minste duo's opgetrommeld: zo zullen Gigi Hadid, Serena Williams, Hailey Bieber, Naomi Osaka, Karlie Kloss en Marie Sharapova allemaal een – digitaal – balletje slaan. De modellen zijn allemaal gekoppeld aan een real life tennisster, om de boel een beetje professioneel te houden. De deelnemers zullen te zien zijn als celebrity avatars, en Mario Tennis Aces op een Nintendo Switch spelen. Nu rest alleen nog de vraag of Serena net zo onverslaanbaar in videogames als op de baan is, en of Gigi Hadid zal verschijnen als Princess Peach of Yoshi.

Zien: de beste streetstylelooks van Gigi Hadid op een rij

Stay at Home Slam

De "Stay at Home Slam" wedstrijden worden live uitgezonden via Facebook Gaming en de pagina van IMG Tennis, en zijn op 3 mei om 11 uur 's avonds (Nederlandse tijd) te zien. Alle deelnemers ontvangen 25.000 dollar om te doneren aan een goed doel naar keuze. De winnaar van het toernooi ontvangt nog eens één miljoen dollar extra. Dit toernooi is slechts één van de vele initiatieven om geld op te halen voor de bestrijding van het coronavirus. Zo hostte Lady Gaga recent nog het One World: Together at Home concert en doen veel modehuizen de ene na de andere donatie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Coronavirus