Meghan Markle en prins Harry komen met onthullende biografie

Het boek, dat 368 pagina's telt, draait om hun vertrek uit het Britse koningshuis.

meghan markle en prins harry poseren in tonga
Chris Jackson

Meghan Markle en Prins Harry hebben meegewerkt aan een 'onthullende' biografie, meldt The New York Post. In het boek, waarvoor het stel meermaals geïnterviewd is, vertellen ze alles over hun veelbesproken besluit om een stap terug te doen binnen het Britse koningshuis.

Biografie Harry en Meghan

Dat gerucht ging al langer, maar werd nog niet eerder bevestigd. Nu lijkt het boek er tóch te komen, omdat uitgever Dey Street Books een beschrijving van het boek heeft gepubliceerd (en een pre-order op Amazon zelfs al mogelijk is). In de tekst is te lezen dat maar weinig mensen 'het echte verhaal' van Harry en Meghan kennen. 'Dit boek onthult onbekende details van hun leven en wil een eind maken aan alle roddels waar het stel mee te maken krijgt. De biografie is een eerlijk en persoonlijk portret van een zelfverzekerd, invloedrijk en vooruitstrevend koppel die niet bang zijn om met traditie te breken, en vastberaden zijn om een nieuw pad buiten de spotlights te bewandelen. Bovenal zijn ze toegewijd om iets na te laten voor de mensheid, en aan het einde van de dag een zichtbaar verschil te maken.'

Zien: de ware betekenis achter Meghan Markle's trouwjurk

'Finding Freedom'

De biografie krijgt de naam Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family en bestaat uit interviews met het stel. Royalty-verslaggevers Omid Scobie (van Harper's Bazaar) en Carolyn Durand (van ELLE) voerden de gesprekken, nog voor het stel het Verenigd Koninkrijk verliet voor hun verhuizing naar Los Angeles. Het boek – dat in augustus uitkomt – zal deels inzoomen op de Britse pers, die zich vaak agressief tegenover hen opstelden. Op het moment zijn Harry en Meghan verwikkeld in een juridische strijd tegen de Daily Mail en Mail on Sunday, die in 2019 een brief aan Meghans vader publiceerden.

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online zonder verzendkosten en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle