Kate Middleton deelt niet eerder vertoonde foto's van prinses Charlotte

Op de lieve beelden zien we de vijfjarige in actie.

prinses charlotte in haar schooluniform, klaar voor haar eerste dag
WPA Pool

Het begint inmiddels een traditie te worden: Kate Middleton die – vaak in het kader van een feestelijke gelegenheid – wat persoonlijke familiefoto's op Instagram deelt. Omdat Prinses Charlotte afgelopen zaterdag vijf jaar oud werd, deelde Kensington Palace voor die gelegenheid dan ook vier niet eerder vertoonde beelden van de kleuter.

Charlotte deelt eten uit

Op de foto's zien we hoe Charlotte haar handen uit de mouwen steekt om voedselpakketten uit te delen aan geïsoleerde gepensioneerden uit de buurt. Dat deed ze eerder deze maand tijdens een bezoek aan Sandringham, waar het hele koninklijke gezin meehielp aan het inpakken van de pakketten. Wie goed kijkt, ziet Kate en William dan ook in de weerspiegeling van de deur op één van de foto's. Het gezin zorgde voor verse porties pasta, als onderdeel van Sandringham's initiatief om vrijwillig eten af te leveren bij geïsoleerde mensen in de omgeving. In de eerste week zorgden ze al voor 1000 maaltijden.

Zien: de leukste momenten van George, Charlotte en Louis

Kate deelt tevens een close-up portret waarbij Charlotte verrassend veel op Koningin Elizabeth lijkt, vinden veel van hun volgers. 'Ze heeft de koninklijke pose al helemaal onder de knie!', wordt er onder meer gereageerd. Alhoewel ze op deze foto wellicht nog wel meer op Lady Sarah Chatto lijkt, de dochter van Prinses Margaret, de enige zus van Koningin Elizabeth.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Later in het weekend deelt het gezin nóg een foto van hun dochter, om iedereen te bedanken voor de vele verjaarsdagswensen. 'Bedankt voor alle lieve berichten! De Hertog en Hertogin van Cambridge delen met liefde nog een nieuwe foto van de prinses, gefotografeerd door de Hertogin in april.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Over prinses Charlotte

Charlotte werd op 2 mei 2015 geboren in het St. Mary's Hospital, het ziekenhuis waar ook haar grote Broer George (6) en kleine broertje (Louis) ter wereld kwamen. Ze gaat, net als George, naar de Thomas's Battersea-school in Zuidwest-Londen. Ze is wellicht wel één van de meest sassy royals ooit, want er schuilt – ondanks al die portretten waarop ze een engel lijkt – wel degelijk een bengel in het kleine meisje. Zo is ze een expert in grappige gezichten trekken op officiële gelegenheden en is haar (kleine!) wuivende hand inmiddels iconisch.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton