Amerikaanse actrice en it-girl Chloë Sevigny is bevallen van haar eerste kindje

Ze werd samen met haar newborn gezien in woonplaats New York.

chloë sevigny bij het miu miu diner tijdens het venice film festival 2019
Jacopo M. RauleGetty Images

Begin dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat Chloë Sevigny in blijde verwachting was van haar eerste kind met haar vriend Sinisa Mackovic. De Amerikaanse actrice en it-girl werd gezien met een groeiende baby bump, en deelde vervolgens ook zelf een artistieke fotoserie op haar Instagram-account om het nieuws te bevestigen. Sevigny is inmiddels bevallen, zo is te zien op nieuwe beelden waarop ze met haar newborn wandelt in woonplaats New York.

Chloë Sevigny is bevallen

Chloë Sevigny, ook wel een van 's werelds meest favoriete it-girls, is onlangs moeder geworden. Dat heeft haar woordvoerder zojuist bevestigd aan Page Six nadat er foto's waren opgedoken van de actrice en haar kersverse baby. Sevigny werd met haar newborn gefotografeerd in woonplaats New York, waar ze samen met haar vriend Sinisa Mackovic een ommetje maakte in quarantainetijd. Wegens de huidige coronacrisis droegen beiden beschermende handschoenen en gezichtsmaskers. De beelden van het gezin bekijk je hier. Op dit moment zijn er helaas geen andere details bekend, zoals de naam of geslacht van het kindje.

Het artikel gaat verder onder de video.

Zien: de stijlevolutie van Chloë Sevigny

Begin januari werd Sevigny voor het eerst gezien met een baby bump, waarna de actrice het nieuws van haar zwangerschap zelf bevestigde op Instagram. Sinds die tijd deelde Chloë geregeld een zwangerschapslook op social media zoals alleen zij dat kan. Zo verscheen ze in een stijlvolle bikini op het strand, poseerde ze in het zwart voor kunstwerken en was ze te zien in een zwangerschap fotoshoot (die veel weg had van een editorial), gekleed in een lichtroze jurk van Nederlands modelabel Sarah Aphrodite.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Actrice, model en it-girl

Chloë Sevigny brak in 1995 door in de filmwereld met haar rol in de film Kids. Inmiddels staat de actrice al enkele jaren aan de top van de industrie, met recente producties als American Horror Story, Bloodline en HBO-serie We Are Who We Are. De Amerikaanse actrice behaalde een Oscarnominatie met haar rol in de film Boys Don't Cry uit 1999. Naast actrice is Sevigny ook model en staat ze bekend als it-girl met een bijzonder goed gevoel voor mode. Al jarenlang weet ze opvallende looks te presenteren, zowel op de rode loper als op straat.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity