Blake Lively onthult dat ze stiekem jarenlang haar Met Gala-jurken op de rode loper afstemde

Zonder dat iemand het doorhad, hield de Amerikaanse actrice ons allemaal voor de gek.

blake lively tijdens het met gala 2018
James DevaneyGetty Images

Blake Lively staat erom bekend ons – en man Ryan Reynolds – zo nu en dan voor de gek te houden. Zo promoot ze haar films op de meest originele wijze (zoals opvallende broekpakken dragen of gewoon al je Instagramposts verwijderen) en wist ze haar derde zwangerschap maandenlang geheim te houden. Nu de first Monday of May achter de rug is – waarop traditiegetrouw het Met Gala zou plaatsvinden – doet de Amerikaanse actrice het weer door een bijzonder detail over haar rode loper looks van de afgelopen jaren te onthullen.

Blake Lively stemde haar Met Gala-jurken af op de rode loper

Op Instagram deelde Blake Lively haar meest recente Met Gala looks: die van 2018, 2017 en 2016 (helaas sloeg de actrice het modespektakel vorig jaar over). De grote overeenkomst tussen de jurken? Niet alleen ziet Blake er prachtig uit in haar over-de-top Met Gala creaties, maar ook matchen ze allemaal perfect met de rode loper van dat jaar. Of zoals de Amerikaanse actrice het verwoordde: '... als de rode loper matcht met Blake'. Toeval, of toch niet?

Bekijk de meest iconische Met Gala looks aller tijden

In 2018 ('Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination') verscheen Blake in een spectaculaire dieprode en goudkleurige Versace-jurk met gigantische sleep, die naadloos aansloot bij de rode loper van dat jaar. Het jaar ervoor, in 2017 ('Rei Kawakubo/Comme des Garçons: Art of the In-Between'), droeg de actrice een gouden jurk met koningsblauwe veren aan de onderkant van Versace die perfect matchte met de blauwe details van de rode loper. En ja hoor, ook in 2016 ('Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology') stemde Blake haar roze-rode gebloemde Gucci-jurk af op... de roze-rode loper.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Toeval?

Toen Blake het opmerkelijke detail deelde op Instagram, kreeg ze uiteraard veel reacties – waaronder van haar beroemde vrienden. Zo grapte Gigi Hadid onder de post: 'Hoe ver van tevoren licht je Anna (Wintour, een van de voorzitters van het gala, red.) in om haar te vertellen welke kleur de rode loper moet krijgen?' Actrice Cazzie David voegde daar aan toe: 'Heb je dit gedaan om vier jaar later een Instagrampost te maken? Zo ja, dan begrijp ik dat helemaal.' Of Blake nou daadwerkelijk met de organisatie van het Met Gala overlegt of de overeenkomsten slechts op toeval berusten – we zullen het nooit weten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity