Kylie Jenner doet aan tennis, maar dan wel van top tot teen in Chanel

Als jongste self-made miljardair tennis je natuurlijk in stijl.

kylie jenner tijdens met gala 2018
Kevin Mazur/MG18Getty Images

Wanneer je voor het tweede jaar op een rij van Forbes de titel 'jongste self-made miljardair' krijgt, kun je natuurlijk niet in een oude joggingbroek over je tennisbaan flaneren. Nee, een potje tennis speelt Kylie Jenner volledig in stijl – van top tot teen uitgedost in Chanel welteverstaan. De realityster en cosmeticamagnaat deelde een bijna hebberigmakende foto van haar Chanel-tennislook op haar Instagram.

Kylie Jenner speelt tennis van top tot teen in Chanel

Kylie Jenner houdt wel van een potje tennis, zo blijkt, maar dan wel in een volledige Chanel-look. De jongste Kardashian-Jenner telg koos voor haar sportactiviteit in lockdown voor een zwarte crop top met een zwarte joggingbroek, beide met het iconische CC-logo in wit erop. En hoewel een paar weken terug nog gemeld werd door Mirror dat Kylie afscheid had genomen van haar lip fillers, lijken haar lippen weer in volle glorie aanwezig op de foto's. Of dat het werk is van een Kylie Cosmetics Lip Kit of een cosmetisch chirurg, kunnen we alleen maar naar gissen. Kylie Jenner kiest er in ieder geval voor om te tennissen in full glam.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Peperduur tennisracket van Chanel

Hoewel de outfit van Kylie Jenner al vrij extravagant is voor een potje tennis, doet haar tennisracket haar miljardairstatus pas écht eer aan. Het Chanel Oak Tennis Racquet, zoals geidentificeerd door fan Instagramaccount @kyliejennercloset, kan van jou zijn voor het fijne prijsje van drieëntwintighonderd euro. Mocht je geïnteresseerd zijn in de crop top en joggingbroek van Chanel: het complete setje is te koop voor zo'n 635 euro.

Zien: Kourtney Kardashians eerste beauty tutorial is een feit en die verschilt nogal van haar zus Kylie

Kylie Jenners gloednieuwe miljoenenvilla

Misschien nog wel verrassender dan de extravagante sportoutfit van Kylie, is het feit dat de realityster aan tennis doet. De tennisbaan waar Kylie haar favoriete sport uitoefent bevindt zich op het landgoed van haar gloednieuwe miljoenenvilla in de Holmby Hills in Los Angeles. De Kylie Cosmetics oprichter telde zo'n 33,5 miljoen euro neer voor haar nieuwe stulpje, dat maar liefst veertien (!) badkamers telt. Verder kent het huis onder andere een flinke gamekamer met pooltafel, twee volledig uitgeruste bars, een indoor- en een outdoor-bioscoop en een heuse chef's kitchen met marmeren keukenbladen. En dus een tennisbaan. Kortom, Kylie Jenner hoeft zich in zelf-isolatie niet te vervelen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity