Adele onthult een compleet nieuwe look in jurk van Nederlands modelabel Elzinga

Hello, it's (the new) me.

adele bij de brit awards in 2016
Mike MarslandGetty Images

We zijn inmiddels gewend dat Adele maar zelden iets op Instagram deelt. Maar wanneer de zangeres een zeldzame post uploadt, stelt die nimmer teleur. Speciaal voor haar verjaardag deelde Adele een Instagram-post om iedereen die aan de frontlinie staat in de strijd tegen het coronavirus te bedanken. En met de foto onthult de Hello-zangeres ook een compleet nieuwe look – in een jurk van Nederlands modelabel Elzinga.

Adele onthult compleet nieuwe look op haar verjaardag

Adele vierde op 5 mei haar tweeëndertigste verjaardag. En hoewel de zangeres maar zelden iets op social media deelt, maakte ze voor haar speciale dag een uitzondering. In een post op haar Instagram-account bedankt Adele haar fans voor alle lieve felicitaties de ze heeft ontvangen op haar verjaardag. Op de foto zien we haar met een compleet nieuwe look, en dat ging niet onopgemerkt. De post werd overspoeld met lovende reacties van fans én beroemdheden. Zo prijzen onder andere Chrissy Teigen, Jameela Jamil en Rita Ora haar om hoe fantastisch de jarige jet eruitziet.

Adele draagt Elzinga op haar verjaardag

De foto van Adele heeft in vierentwintig uur al meer dan anderhalf miljoen likes vergaart. Het lijkt er dus op dat Adele even het internet heeft gebroken met haar Instagrampost. En wil het nou net zo zijn dat Adele op de betreffende foto een prachtige jurk aanheeft van niemand minder dan Nederlandse modeontwerper Lieselot Elzinga. Lieselot studeerde in 2018 af aan de Gerrit Rietveld Academie, en sindsdien gaat het als een speer met haar modelabel Elzinga. Inmiddels zijn haar op rock-'n'-roll geïnspireerde ontwerpen te koop op MatchesFashion – waar ook de jurk die Adele draagt te vinden is.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Adele bedankt cruciale beroepen tijdens coronacrisis

Naast haar fans, bedankt Adele ook alle mensen met cruciale beroepen die ons veilig houden tijdens de coronacrisis in de Instagrampost. 'Ik wil al onze first responders en essentiële werkers bedanken die ons beschermen terwijl ze hun leven riskeren! Jullie zijn echt onze engelen,' aldus de Grammy-winnares. Ze sluit de caption ludiek af met '2020 okay bye thanks x', waaruit blijkt dat Adele – net als de rest van de wereld – inmiddels klaar is met alle narigheid die dit jaar ons heeft gebracht.

Zien: De beste looks op de rode loper van de Grammys 2020

Bewogen jaar voor Adele

Sinds de release van haar laatste album 25, heeft Adele zich uit de spotlight gehouden. Af en toe updates ze haar fans via haar Instagram. De laatste keer dat ze dat deed was alweer vier maanden terug om hen een fijne Kerstmis te wensen. Het is een bewogen jaar geweest voor de zangeres, waarin ze scheidde van ex-man Simon Konecki, vader van haar zoontje Angelo. Maar zelfs temidden van haar scheiding is Adele haar gevoel voor humor niet verloren, wat meer weer bleek toen ze vorig jaar mei een meme van zichzelf deelde op haar Instagram.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Adele's nieuwe album

De breuk met Simon Konecki heeft er wel voor gezorgd dat Adele weer de studio is ingedoken. Zo heeft ze naar verluidt een heel nieuw album geschreven om haar verdriet te verwerken: 'Adele en Simon hebben de tijd genomen om de scheiding privé te verwerken voordat het nieuws publiekelijk werd,' vertelde een vriend van het koppel aan Hollywood Life. 'Adele heeft haar emoties verwerkt zoals ze dat altijd doet, door het schrijven van nummers.' In februari dit jaar maakte de zangeres bekend dat we haar nieuwe album in september mogen verwachten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity