Meghan Markle leest zoontje Archie voor op zijn eerste verjaardag

En wat is het kleine ventje groot geworden!

prins harry en meghan markle met baby archie in zuid afrika
Pool/Samir HusseinGetty Images

Wie enkel hoopte op nieuwe foto's van baby Archie op zijn eerste verjaardag wordt nu in de watten gelegd. Meghan Markle en prins Harry vieren de verjaardag van hun zoontje niet met enkel wat foto's, maar met een hele video. In de video die het royal koppel deelde via het Instagram van Save The Children UK, zien we Meghan voorlezen aan haar één-jaar-oude zoontje.

Meghan Markle's California-look

In de video die het royal koppel deelde voor de verjaardag van hun zoontje Archie, wordt tevens een inkijkje gegeven in Meghans quarantaine-look. Meghan Markle en prins Harry zijn verhuisd naar Los Angeles, waar ze op dit moment in zelf-isolatie zitten met Archie. Het lijkt erop dat Meghan zich al helemaal heeft aangepast aan haar nieuwe leven in L.A. De hertogin heeft haar koninklijke kledingstijl ingeruild voor een typische California-look in de video. Om het ontspannen en comfortabel te houden, koos Meghan voor een oude favoriet uit haar garderobe; het zogeheten Everyday Chambray Shirt van Amerikaans modelabel J.Crew. Bij haar relaxte denim-look koos Meghan voor haar kenmerkende messy bun en een minimale make-up look. J. Crew heeft onlangs een faillissement aangevraagd wegens de coronacrisis. Wellicht dat Meghan met haar look steun wil betuigen aan het label, wiens ontwerpen ze eerder droeg tijdens haar tijd als Britse royal.

Meghan Markle leest voor aan zoontje Archie

Meghan Markle en prins Harry maken op dit moment geen gebruik meer van hun eigen Instagram. De video voor de eerste verjaardag van hun zoontje Archie werd gedeeld via het Instagram-account van Save The Children UK. In de video, gefilmd door prins Harry, zien we Meghan voorlezen aan Archie uit het kinderboek Duck! Rabbit. Niet alleen de verjaardag van Archie wordt gevierd met het filmpje. Het royal koppel hoopt ermee ook aandacht te vragen voor kinderen wiens levens getroffen zijn door de huidige pandemie. In de caption van de Instagram-post wordt dan ook gevraagd te doneren aan Save The Children UK, om geld op te halen voor de strijd tegen het coronavirus. Fans van Archie haalden in de maand voorafgaand aan zijn verjaardag via een Twitter-account al meer dan vijfenveertigduizend euro op voor het goede doel.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Archie viert zijn eerste verjaardag

In het filmpje is goed te zien hoe Archie gegroeid is sinds de laatste beelden die Harry en Meghan deelden van hun zoontje. Dat was op nieuwjaarsdag via hun eigen Instagram. Dit jaar heeft het royal koppel weinig updates gegeven over Archie. In maart liet Meghan weten dat hun toen tien maanden oude zoontje 'in alles geïnteresseerd' was op dat moment. Een dag later, tijdens een bezoek van Meghan aan een Britse school, kwam naar buiten dat de kleine 'net was begonnen met leren lopen'. Meghan liet ook weten dat haar eerste kindje een grote impact op haar heeft: 'Archie heeft mijn leven veranderd,' aldus de hertogin.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zien: De liefste momenten van prins Harry en Meghan Markle

Harry, Meghan en Archie in zelf-isolatie

Vorige maand sprak prins Harry zich voor het eerst uit over hoe de quarantaine het koppel vergaat. Ze zitten samen met hun zoontje Archie in zelf-isolatie in hun nieuwe woning in Los Angeles. Vanuit hun huis proberen ze alsnog hun steentje bij te dragen in de strijd tegen het coronavirus. Zo hielp Meghan onlangs in het geheim een vrouw met een sollicitatiegesprek tijdens een videocall. Deze week werd ook bekendgemaakt dat het koppel meewerkt aan een biografie over hun vertrek uit het Britse koningshuis.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle