Meghan Markle en prins Harry zitten naar verluidt in quarantaine in deze miljoenenvilla in Beverly Hills

Oprah Winfrey zou het koppel hebben geholpen met het vinden van een woning.

meghan markle prins harry
WPA PoolGetty Images

In maart werd bekend dat Meghan Markle en prins Harry verhuisd zijn naar Los Angeles. Waar het koppel daar precies zou verblijven was vooralsnog niet bekend. De Los Angeles Times brengt nu naar buiten dat het royal koppel naar verluidt in quarantaine zit in een villa van acteur Tyler Perry in Beverly Hills. Het stulpje van de Hollywood-tycoon zou maar liefst meer dan 16 miljoen euro waard zijn.

Meghan en Harry verblijven in miljoenenvilla tijdens lockdown

Meghan Markle en prins Harry zitten op dit moment in quarantaine samen met hun zoontje Archie in Los Angeles. Het was eerder nog niet duidelijk waar precies, maar de Los Angeles Times brengt nu naar buiten dat dat waarschijnlijk in een miljoenenvilla van Hollywood-acteur Tyler Perry is. Het koppel is nog nooit in het openbaar gespot met de acteur, en volgens de Daily Mail zouden ze met hem in contact zijn gebracht door gemeenschappelijke vriendin Oprah Winfrey. Het huis waarin het gezin verblijft bevindt zich in Beverly Hills en wordt geschat op een waarde van zo'n 16 miljoen euro.

Vriendin Oprah Winfrey regelde een woning voor Harry en Meghan

Het huis van Hollywood-tycoon Tyler Perry telt maar liefst acht slaapkamers en twaalf badkamers en bevindt zich in een gated community in de Beverly Ridge Estates. Vanuit de het zwembad in de achtertuin heeft het gezin een waanzinnig uitzicht over de stad. Het is niet bekend of Harry en Meghan het huis huren van Tyler, of dat het gezin daar verblijft als gasten. Oprah Winfrey zou geregeld hebben dat het royal koppel in het huis kan verblijven. De mediamagnaat is goed bevriend met Meghan en Harry – zo was ze te gast op hun bruiloft en sprak ze haar steun uit voor het koppel toen zij besloten het Britse koningshuis te verlaten.

De liefste momenten van prins Harry en Meghan Markle

Meghan, Harry en Archie in zelfisolatie in Los Angeles

Het nieuws komt een paar dagen na de eerste verjaardag van hun zoontje Archie. Het koppel vierde de verjaardag van Archie met een filmpje dat ze deelden op social media. Daarin zien we Meghan Markle voorlezen aan de kleine jarige job. Hoewel het gezin in quarantaine zit in hun nieuwe woning, proberen ze alsnog hun steentje bij te dragen in de strijd tegen het coronavirus. Meghan hielp bijvoorbeeld onlangs nog een vrouw in het geheim met haar sollicitatiegesprek via een videocall. Het koppel zou op dit moment ook meewerken aan een biografie over hun vertrek uit het Britse koningshuis.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle