Kate en William vertellen over de zangkunsten van hun kinderen in nieuwe videocall

Eén specifiek liedje galmt de laatste tijd opvallend vaak door hun huis.

kate middleton en prins william met hun kinderen george, charlotte en louis in londen
Comic Relief / Getty Images

Kate Middleton en Prins William kruipen de laatste tijd steeds vaker achter hun laptop om te videobellen met verschillende Britse inwoners. Zo heeft het koninklijke koppel afgelopen week met veteranen in een verzorgingstehuis gebeld, is te zien in een clip die vrijdagavond is gedeeld op YouTube. Ze praten onder meer over verhalen over de oorlog én onthullen een detail over de zangkunsten van hun kinderen.

75 jaar vrijheid

Op vrijdag stonden verschillende royals stil bij het einde van de Tweede Wereldoorlog. De Britse koningin Elizabeth heeft haar volk voor de tweede keer in iets meer dan een maand toegesproken. 'Het lijkt vandaag misschien moeilijk dat we dit speciale jubileum niet kunnen vieren zoals we eigenlijk zouden willen', benadrukte de koningin. 'In plaats daarvan herdenken we in ons eigen huis en vanuit onze deuropeningen. Maar onze straten zijn niet leeg. Ze zijn gevuld met de liefde en zorg die we voor elkaar hebben.'

Zien: de beste stijlmomenten van Kate Middleton door de jaren heen

We'll Meet Again

Ook Kate Middleton en Prins William stonden stil bij 75 jaar vrijheid. Zo gingen ze digitaal in gesprek met veteraan Charles (101), die onder meer vertelde dat hij – tijdens het einde van de strijd – op 8 mei 1945 shotjes rum serveerde aan zijn collega's. 'Ik weet zeker dat je destijds de held was Charles, door aan iedereen rum uit te delen,' reageerde William. Het koppel praat tevens over het klassieke nummer We'll Meet Again, dat op vrijdagavond na de toespraak van koningin Elizabeth te horen was. Alle Britten werden opgeroepen om luidkeels mee te zingen, en daar waren George en Charlotte geen uitzondering op. 'De school heeft alle kinderen de uitdaging gegeven om de tekst te leren, dus het is erg fijn om dat elke dag te horen,' verklapte Catherine tegen de twee veteranen. Je bekijkt de hele video hieronder.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Videocall Britse royals

Kate hield recent nog een aantal bijzondere videocalls over moederschap in tijden van het coronavirus. In die gesprekken sprak de hertogin van Cambridge over de gevolgen die Covid-19 heeft op getroffen families, met name op hun mentale gezondheid. Begin april verraste ze tevens – samen met William – verschillende docenten en leerlingen, om ze te bedanken voor hun harde werk en toewijding.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton