De liefste odes van beroemdheden voor Moederdag

Hoewel samen tijd spenderen er dit jaar niet voor iedereen in zat, bleef in de pen klimmen nog wél een goede optie.

bella en gigi hadid samen met hun moeder yolanda
Kevin Mazur

Terwijl veel feestdagen dit jaar anders verlopen veranderde menig Instagramfeed afgelopen zondag alsnog in een digitale ode aan mommies van over de hele wereld (en terecht ook, natuurlijk). Ook beroemdheden hebben Moederdag aangegrepen om de belangrijkste vrouw in hun leven in het zonnetje te zetten, zeker nu veel families in deze tijd niet bij elkaar kunnen zijn.

Gigi Hadid en Zoë Kravitz

Zo schreef Gigi Hadidbinnenkort zelf ook moeder – verschillende lieve woorden voor haar moeder Yolanda. 'Fijne Moederdag voor mijn grote voorbeeld. Ik houd meer van je dan woorden kunnen uitleggen, je bent mijn superheld!' Op de foto is een hoogzwangere Yolanda met een kleine Gigi te zien. Ook Zoë Kravitz deelde een throwback waarop haar moeder, Lisa Bonet, met een gebloemde haarband is afgebeeld. 'Mama, mijn alles,' schrijft ze bij de foto, die duidelijk maakt dat de twee sprekend op elkaar lijken.

Zien: Ruba Zai's new mom beautyroutine

Piepkleine Hailey

Hailey Bieber deelde meerdere foto's van vroeger, samen met haar moeder. Zo zijn de twee op een vakantiefoto te zien en staat een piepkleine Hailey samen met haar in een prachtig (bloemen)veld. Actrice Kerry Washington schreef op haar beurt dat haar moeder de belichaming van elegantie is. 'Al jaren voor Scandal (de Amerikaanse dramaserie waar Washington in speelt, red.) was er al een vrouw die me all-white leerde te dragen. Ik ben dankbaar dat God je naar mij heeft gestuurd. Vandaag eer ik mijn prachtige moeder, en alle andere vrouwen, tantes, vrienden en mentoren die zich moederlijk over me ontfermd hebben.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Modellen delen throwbacks

Model Rose Bertram postte zowel een foto met haar eigen dochter als met haar moeder: drie generaties, dus. En ze was niet het enige model dat in de archieven dook; ook Danielle van Grondellenog op de cover van Vogue's juninummer – deelde een beeld uit de ode doos, waarop te zien is dat die goede lokken duidelijk in de familie zitten. Doutzen Kroes heeft Moederdag zelfs aangegrepen om een ode in het Fries – inclusief lieve foto – te schrijven, de provincie waar ze vandaan komt.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity