Meghan Markle kiest voor een van haar favoriete mode-items tijdens surprise videocall

Zelfs tijdens de lockdown behoudt Meghan haar casual chique stijl.

meghan markle op wimbledon
Karwai TangGetty Images

Meghan Markle en prins Harry hebben de vrijwilligers van het Crisis Text Line team verrast, door onverwachts binnen te vallen bij een Zoom-meeting van de organisatie. Crisis Text Line is een goed doel dat zich wereldwijd voor mentale gezondheid, via een gratis en vertrouwelijk sms-service voor mensen in nood.

Meghan kiest voor favoriete kledingitem tijdens videocall

Als we een ding inmiddels weten van de hertogin van Sussex, is dat ze haar casual chique stijl zelfs in quarantaine niet verloren is. In screenshots van de videocall die de vrijwilligers maakten, zien we Meghan stralend voor de camera zitten met prins Harry – haar haren in haar go-to lage knot met middenscheiding. En ze draagt ook een van haar favoriete kledingitems die inmiddels kenmerkend is voor de hertogin: een baby blauwe gestreepte blouse. De variant die ze in de video draagt lijkt de Misha Nonoo Blue Striped Husband blouse te zijn. Meghan droeg de blouse eerder tijdens een van haar laatste koninklijke taken in Londen.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Prins Harry en Meghan verrassen vrijwilligers Crisis Text Line

Meghan en prins Harry maakten de videocall met Crisis Text Line, een goed doel dat zich wereldwijd inzet voor mentale gezondheid. Middels een sms-service, kunnen mensen in nood contact opnemen met een van de vrijwilligers van Crisis Text Line, om te praten over hun gevoelens. De hertog en hertogin van Sussex zetten zich al lange tijd in voor mentaal welzijn. Hun steun uitten voor dit goede doel door hen te verrassen met een videocall, ligt dan ook helemaal in hun straatje.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zien: De liefste momenten van prins Harry en Meghan Markle

Prins Harry en Meghan Markle zitten op dit moment in lockdown in hun nieuwe woning in Los Angeles – naar verluidt zou dat een miljoenenvilla van Tyler Perry zijn. Onlangs vierden ze de verjaardag van hun zoontje Archie daar. Ook werkt het koppel mee aan een biografie over hun vertrek uit het koningshuis en zetten ze zich beide nog steeds in voor goede doelen. Zo hielp Meghan laatst een vrouw met haar sollicitatie tijdens een geheime videocall en deelde prins Harry een hartverwarmende boodschap met de Invictus Games in Den Haag, een van zijn patronages.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle