Zo vierde koningin Máxima haar 49ste verjaardag met haar gezin in paleis Huis ten Bosch

Er werd niet alleen een koekjesrecept gedeeld, maar ook een nieuwe gezinsfoto.

koning willem alexander, koningin máxima en de prinsessen op koningsdag 2020
Patrick van KatwijkGetty Images

Afgelopen weekend vierde koningin Máxima haar 49ste verjaardag. Dat deed de koningin met haar gezin in quarantaine in hun woning Huis ten Bosch. De speciale dag werd goed gevierd, zo is te zien op het Instagram-account van de koninklijke familie. Zo deelde Máxima niet alleen haar favoriete koekjesrecept van haar moeder, ook poseerde het complete gezin – Willem-Alexander, Máxima en prinsessen Amalia, Alexia en Ariane – voor een nieuwe gezinsfoto.

Koningin Máxima deelt koekjesrecept van haar moeder

Het vieren van een verjaardag heeft een hele andere invulling gekregen in tijden van zelfisolatie en social distancing: geen visite, etentjes en verjaardagsfeest. Om de dag toch feestelijk door te komen, besloot Máxima ons te trakteren op het favoriete koekjesrecept van haar moeder. Zo wijdde de koningin er een volledige Instagrampost aan, met daarin niet alleen de ingrediënten en de bereidingswijze, maar ook met een foto van zichzelf in een prachtige gouden look van de Nederlands-Deense ontwerper Claes Iversen.

Bekijk hier de beste looks van koningin Máxima door de jaren heen

'In deze tijd vier ik mijn verjaardag thuis met een typisch Argentijnse lekkernij: Alfajores van dulce de leche. Ik ben met Alfajores opgegroeid, het zijn mijn lievelingskoekjes! Ik bak ze volgens mijn moeders recept, dat ik graag met jullie deel. Zodat je ze ook zelf thuis kunt bakken,' schreef de koningin bij het bericht. Het complete recept – inclusief voorgedaan door Máxima herself – is te vinden op het Instagram-account van het koninklijk huis.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nieuwe gezinsfoto van de koninklijke familie

Het was afgelopen weekend niet alleen de verjaardag van koningin Máxima die gevierd werd, ook vond de aangepaste versie van het Eurovisie Songfestival plaats. Hoewel de Europese zangwedstrijd officieel is verplaatst naar volgend jaar, werden Songfestival-fans toch verblijd met een vervangende show. Ook de koninklijke familie keek mee, en deelde alvorens een hartverwarmende boodschap op Instagram – inclusief nieuwe gezinsfoto.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Na de jaarlijkse fotosessie in het Oostenrijkse wintersportoord Lech en de viering van Koningsdag (in quarantaine) krijgen we dit jaar opnieuw nieuwe beelden van de koninklijke familie te zien, waarop het gezin samen poseert. Speciaal voor het Eurovisie Songfestival kwam de familie bijeen voor een gezinsportret om Europa een warm hart toe te dragen. 'Europa gaat door een moeilijke tijd. Laten we onze ogen en oren openhouden voor elkaar. Samen staan we sterk. Europa, schijn een lichtje en houd dit muziekfestival levend!' staat er bij de foto.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In looks van Claes Iversen en Self-Portrait

Op de foto zien we hoe Máxima in het midden straalt, gekleed in een gouden statement look van de Nederlands-Deense ontwerper Claes Iversen. Máxima droeg dezelfde look – die uit een gouden one-shoulder top en olijfkleurige pantalon bestaat – een jaar geleden tijdens het Holland Festival in Amsterdam.

Koning Willem-Alexander staat naast zijn vrouw in een blauw pak, terwijl de prinsessen in feestelijke looks poseren. Zo draagt prinses Amalia een donkere asymmetrische top van het populaire Britse it-label Self-Portrait met bijpassende broek. Prinses Alexia kiest voor hetzelfde modelabel als haar grote zus, maar dan in de vorm van een lichtblauwe kanten jurk. Tot slot zien we prinses Ariane lachen naar de camera, gekleed in een zwart-wit gebloemde jurk. Samen laten de prinsessen wederom zien het modegevoel van hun moeder geërfd te hebben.

Bekijk de liefste momenten van prinses Amalia, Alexia en Ariane

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima