Marwan Kenzari speelt naast Charlize Theron in nieuwe Netflix-film 'The Old Guard'

Bekijk hier de eerste beelden van zijn nieuwe Hollywood-avontuur.

marwan kenzari en nora ponse voor vogue's meinummer
YANIV EDRY, VOGUE NEDERLAND, MEI 2020

Netflix komt binnenkort met een nieuwe actiefilm genaamd The Old Guard. Een van de hoofdrollen is weggelegd voor niemand minder dan de Nederlandse acteur Marwan Kenzari, die naast Hollywood-ster Charlize Theron te zien zal zijn.

The Old Guard

Als we het plot mogen geloven belooft The Old Guard heel spannend te worden: Charlize vertolkt de rol van onsterfelijke huurling Andromache, die samen met haar team jaagt op mensenhandelaars en terroristen. Wanneer er een nieuwe onsterfelijke zich bij de groep voegt, moet het team hun best doen om niet ontmaskert te worden. Marwan speelt een van de onsterfelijken naast Charlize, een andere rol is voor de Belgische acteur Matthias Schoenaerts. The Old Guard is de verfilming van de gelijknamige comicreeks van schrijver Greg Rucka en illustrator Leandro Fernandez. In maart 2019 kocht Netflix de rechten en Charlize Theron produceerde de film samen met zes anderen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In gesprek met liefdeskoppel acteur Marwan Kenzari en model Nora Ponse

Eerste beelden

Netflix heeft net de eerste trailer voor The Old Guard vrijgegeven. Een goed voorproefje van wat we kunnen verwachten, namelijk een flinke dosis vechtscènes, indrukwekkende landschappen en Charlize Theron die iedereen die haar probeert te stoppen moeiteloos tegen de grond werkt. The Old Guard is vanaf 10 juli te zien op het streamingplatform.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Internationale filmster

Marwan pendelt de afgelopen jaren tussen Nederland en Hollywood, en heeft al de nodige internationale projecten op zijn cv mogen toevoegen. Zo zagen we hem eerder in de live-remake van Aladdin, waar hij de rol van Jafar vertolkte. Ook had hij rollen in Murder on the Orient Express en The Mummy. In Nederland was hij vorig jaar nog te zien in de thriller Instinct van Halina Reijn, naast Carice van Houten. In ons meinummer spraken we hem toen hij in Nederland was over zijn relatie met model Nora Ponse, en welke invloed zijn internationale carrière heeft op hun relatie.

The Old Guard met Marwan Kenzari is vanaf 10 juli te zien op Netflix.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity