Kate Middleton en prins William verrassen ouderen met een onverwachte videocall

Het koppel besloot een potje royal bingo te organiseren.

prins william en kate middleton in januari 2019
Max Mumby/IndigoGetty Images

Een potje bingo spelen met de hertog en hertogin van Cambridge? Het overkwam de ouderen van een verzorgingshuis in Wales. Kate Middleton en prins William verrasten hen met een spelletje bingo via een onverwachte videocall. Kensington Palace plaatste fragmenten van het videogesprek op hun YouTube-kanaal.

Kate Middleton en prins William verrassen ouderen met videocall

Kate en William riepen om de beurt een nummer uit voor de bingo van het Shire Hall verzorgingshuis in Cardiff. 'Catherine kiest de eerste bal,' vertelt William in de video, terwijl Kate een bingoballetje ophoudt. 'Het nummer is vijf en acht, 58.' Af en toe maakten Kate en William grapjes tijdens het spelletje bingo, en vertelden ze over hun kinderen. 'George zou deze leuk vinden – five and five, snake's alive,' grapt William. Maar ook Kate bewijst een ervaren bingospeler te zijn: 'Six and two, tickety-boo.' In de video die Kensington Palace op YouTube deelde, zien we Kate in een rood-rode jurk van L.K. Bennett met een paar bladvormige statement oorbellen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zien: de beste stijlmomenten van Kate Middleton

Kate en William bedanken zorgverleners

Naast het spelletje bingo, namen Kate en William tijdens het videogesprek ook de tijd om de medewerkers van het verzorgingshuis te bedanken voor hun toewijding in tijden van de COVID-19 pandemie. 'Als er enige positiviteit uit deze afschuwelijke tijd komt, dan is het wel dat er een licht schijnt op alle prachtige dingen die jullie allemaal doen in de sociale zorgsector – dat ervoor zorgt dat mensen wat jullie doen erkennen, respecteren en waarderen,' zei William. Bekijk hieronder een aantal leuke fragmenten uit het videogesprek terug.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Videocalls tijdens de lockdown

Het onverwachte videogesprek dat Kate en William met het verzorgingshuis hield, was niet de eerste keer dat het royal koppel zich inzette tijdens de lockdown. Vanuit quarantaine proberen de hertog en hertogin van Cambridge nog steeds hun steentje bij te dragen. Zo belden ze samen onlangs met veteranen die in een verzorgingshuis zitten, verrasten ze leerlingen en docenten van een middelbare school en hield Kate videocalls over moederschap tijdens zelf-isolatie. En die Zoom-calls voert de hertogin natuurlijk allemaal in stijl.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton