Blake Lively trollt Ryan Reynolds op social media met deze hilarische foto

Ryan Reynolds zoals je hem nog nooit hebt gezien.

hollywood, ca   december 15  actors ryan reynolds l and blake lively pose for a photo as ryan reynolds is honored with star on the hollywood walk of fame on december 15, 2016 in hollywood, california  photo by matt winkelmeyergetty images
Matt WinkelmeyerGetty Images

Blake Lively en Ryan Reynolds zijn een van Hollywoods meest populaire koppels. Niet voor niets: ze zien er immers altijd fantastisch uit op de rode loper, zijn de trotse ouders van hun drie dochters en... zijn nooit vies van elkaar een beetje voor gek zetten in de media. Onlangs grapte Ryan over zijn 'geheime' familie in Denemarken toen hij te gast was bij The Tonight Show. Dit keer is het Blake's beurt, die een hilarische gefotoshopt kiekje van Ryan op social media deelde.

Blake Lively trollt Ryan Reynolds op Instagram

Het Instagram-account van Ronald McDonkey staat vol van satirische foto's van beroemdheden. Van John Legend en Chrissy Teigen tot Britney Spears en Meryl Streep. In een van zijn laatste post is Ryan Reynolds toegevoegd aan dat lijstje. In de foto is zijn gezicht gefotoshopt op een lichaam dat een felgekleurd t-shirt draagt waarop staat 'FUN' en een weinig verhullend onderbroekje, terwijl hij op de band van een supermarktkassa ligt. Uiteraard kon Blake het niet laten om even te commenten onder de foto: 'Stop met het stelen van mijn persoonlijke foto's,' schreef de Gossip Girl ster met een hoop lachende emojis.

Zien: Ryan Reynolds and Blake Lively's relatie tijdlijn

Hilarisch koppel

Zelfs in de lockdown weten Blake en Ryan ons nog geregeld aan het lachen te maken. Zo was Ryan onlangs in de talkshow The Tonight Show van Jimmy Fallon te gast, waarin hij grapte dat hij nog een geheime familie in Denemarken zou hebben. Blake onthulde op social media dat ze zonder dat iemand het doorhad, ons allemaal al jaren tijdens het Met Gala voor de gek hield. En zelfs het verven van het haar van Blake door Ryan kon niet zonder grappen gaan.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity