Romy Boomsma is bevallen van haar derde kindje

Trotse ouders Arie en Romy hebben hun kersverse dochter een bijzondere naam gegeven.

arie en romy boomsma voor vogue living najaar 2019
Jouke Bos, Vogue Living, najaar 2019

Vrolijk babynieuws om de week mee te beginnen: Arie en Romy Boomsma zijn vorige week de trotse ouders geworden van hun derde kind. Afgelopen woensdag is de 28-jarige Romy bevallen van een meisje, die de bijzondere naam Juniper Ruby Boomsma heeft gekregen. Het koppel maakte het grote nieuws afgelopen weekend bekend op Instagram, samen met de eerste foto's van hun kersverse baby.

Romy Boomsma bevallen

Op Instagram laten zowel Romy als Arie weten dat de bevalling goed is verlopen. Het koppel heeft gekozen voor een thuisbevalling in hun nieuwe woning buiten de stad. Zo schrijft Romy bij de eerste foto van haar kersverse dochter: 'Juniper Ruby Boomsma is geboren op 3 juni om 19:35 uur na een prachtige thuisbevalling. Wij genieten volop.' Op de foto zien we het kleine meisje in een bordeauxrode romper, gehuld in een dekentje waarop haar naam is geborduurd.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het artikel gaat verder onder de video.

Bekijk hier Romy Boomsma's beautyroutine van 5 minuten

Ook de 45-jarige Arie deelt een foto van Juniper, waarop hij zijn pasgeboren dochter – mét schattig gestreept mutsje – tegen zich aanhoudt. 'Onze dochter is geboren,' schrijft de presentator. 'Woensdag, in onze eigen slaapkamer. Prachtig was het. Juniper Ruby Boomsma. Iedereen gezond. Iedereen blij.'

Het koppel – dat samen op de cover van Vogue Living's najaarnummer schitterde – heeft al twee kinderen: dochter Bobby Jo (nu vier jaar oud) en zoon Mozes Wolf (twee jaar). In de zomer van 2015 stapten Romy en Arie in het huwelijksbootje. Afgelopen december maakte het stel bekend in verwachting te zijn van hun derde kind. Bekijk hieronder de eerste foto's die Romy en Arie hebben gepost op hun Instagram-accounts.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Leven buiten de stad

Juniper groeit samen met zus Bobby Jo en broer Mozes op in het nieuwe huis van Romy en Arie buiten Amsterdam. Vorig jaar vertelde het koppel over hun thuissituatie met hun kinderen in een dubbelinterview in Vogue Living. 'Inmiddels zijn we weer een geoliede machine,’ vertelde Romy destijds. 'Na de geboorte van Mozes hebben we even moeten wennen aan ons nieuwe bestaan met twee kinderen, want je hebt je handen nooit meer echt vrij.’ Met de uitbreiding van hun gezin is werd het ook tijd om ruimer te wonen. Daarom kozen Romy en Arie ervoor om vorig jaar hun prachtige huis in Amsterdam te verkopen en te verruilen voor een boerderij buiten de stad. Het stel vertelde dat ze droomden van een leven buiten de stad met uitzicht, kippen, paarden en een moestuin.

romy boomsma in vogue living, najaar 2019
Romy met dochter Bobby.
Jouke Bos, Vogue Living, najaar 2019

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity