Prins William en zijn kinderen brengen eerbetoon aan Meghan en Harry met bijzondere foto

Het beeld doet sterk denken aan een iconische foto van Meghan Markle en prins Harry.

Het beeld staat inmiddels op ons netvlies gegrift: Meghan Markle aan de arm van prins Harry onder een paraplu in de stromende regen, waarop de twee elkaar verliefd aankijken. Een foto die afgelopen maart per toeval tot stand kwam, en nu al iconisch is. Hoewel het koppel nu een leven buiten de schijnwerpers leidt in Los Angeles, lijkt hun invloed nog volop aanwezig in het Britse koningshuis. Zo maakten prins William en zijn kinderen de bewuste foto na, als een eerbetoon aan zijn broer en zijn vrouw.

Prins William, prins George en prinses Charlotte in de regen

Prins William, zijn vrouw Kate Middleton en hun drie kinderen George, Charlotte en Louis spenderen hun quarantainetijd nog altijd in het Britse Norfolk. Vanuit hun woning daar organiseert het koninklijk gezin verschillende Zoom-calls om toch hun taken als Britse royals voort te zetten. Daarvan worden de resultaten vaak gedeeld op hun Instagram-account Kensington Palace. Zo ook toen de prins samen met zijn oudste kinderen vrijwilligerswerk verrichte, om het einde van de zogeheten National Volunteering Week te markeren.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Op de foto zien we William, prins George en prinses Charlotte onder een paraplu huiswaarts lopen in de regen nadat hun vrijwilligerswerk erop zit. Het trio komt terug van een dag maaltijden rondbrengen aan geïsoleerde ouderen in de buurt. 'Nu we aan het einde komen van #VolunteersWeek delen de hertog en hertogin van Cambridge een nieuwe foto, gemaakt door de hertogin, nadat ze hun vrijwilligerswerk hebben verricht,' staat er bij de foto.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Eerbetoon aan Meghan en Harry

Het beeld doet sterk denken aan Meghan en Harry's inmiddels iconische foto, waarop het stel elkaar romantisch in de ogen kijkt terwijl ze van alle kanten belicht worden door flitsende camera's. De twee waren aanwezig bij de Endeavour Fund Awards in Londen, gekleed in matching blauwe looks. De foto is een paar weken eerder genomen voordat Meghan en Harry officieel afstand deden van hun rol als Britse royals.

meghan markle en prins harry tijdens de endeavour fund awards in londen
Samir HusseinGetty Images

De romantiek mag dan ontbreken in de nieuwe foto van Kensington Palace, we zien wél een lief moment tussen William en zijn oudste kinderen – en dat onder een paraplu in de regen, precies zoals bij Meghan en Harry. De magie zit in de kleine momenten, blijkt maar weer.

Shop Vogue's Home Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity