Meghan Markle en prins Harry tekenen bij een Obama-approved spreekbureau

De deal luidt in nieuw hoofdstuk in voor de hertog en hertogin van Sussex.

meghan markle en prins harry in nieuw zeeland
PoolGetty Images

Meghan Markle en Prins Harry hebben zich aangemeld bij een nieuw bureau dat hen gaat vertegenwoordigen nu ze een nieuwe invulling aan hun leven geven – nadat ze zijn afgetreden als senior royals van het Britse koningshuis. Het spreekbureau zal hun keynote speeches en andere publieke vertoningen gaan organiseren, en heeft een presidentiële seal of approval van de Obamas.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meghan Markle en prins Harry tekenen bij nieuw spreekbureau

Op woensdag meldde de Los Angeles Times dat de hertog en hertogin van Sussex het in New York gevestigde Harry Walker Agency hebben gekozen om hen te vertegenwoordigen terwijl ze hun nieuwe rol definiëren nadat ze zijn afgetreden als senior royals van de koninklijke familie. Meghan en Harry zullen ook nu hun aandacht blijven richten op sociale kwesties omtrent onderwerpen als racisme, geestelijke gezondheid en het milieu.

Zien: De liefste momenten van prins Harry en Meghan Markle

In het gezelschap van Oprah en de Obamas

Het Harry Walker Agency is zeker niet de minste: naast Meghan en Harry vertegenwoordigen ze Oprah Winfrey, natuurbeschermer Dr. Jane Goodall, Hillary en Bill Clinton – én Barack en Michelle Obama. Geen verkeerd lijstje met namen voor de Sussexes om die van hen aan toe te voegen dus. Harry Walker zal voor het koppel op zoek gaan naar spreekmogelijkheden als keynote speeches en panel talks, wat officieel de terugkeer van Meghan en Harry naar het publieke leven inluidt.

Meghan en Harry zetten activisme voort

Nadat Meghan en Harry verhuisd zijn naar Los Angeles, gebruikt het koppel vanuit hun nieuwe woning in de Verenigde Staten hun platform om aandacht te vragen voor belangrijke onderwerpen. Zo betuigden ze beide onlangs hun steun aan de Black Lives Matter-beweging, waarvoor Meghan een hartverwarmende speech gaf aan haar oude middelbare school. Prins Harry begon twee maanden terug aan zijn eerste nieuwe soloproject, HeadFit, een programma waarmee hij (ex-)militairen wil ondersteunen bij mental health problemen. Naar verluidt werkt het koppel ook mee aan een biografie over hun vertrek uit het Britse koningshuis.

Shop Vogue's wedding favorieten

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle