Harry Styles' virale JW Anderson-cardigan is binnenkort te bewonderen in Londens Museum

De trui die afgelopen zomer viral ging via TikTok is binnenkort in levende lijve te bewonderen.

zanger harry styles in een viral regenboog cardigan van jw anderson
Getty Images

Binnen een paar dagen was-ie trending op TikTok: een regenboogkleurige cardigan van JW Anderson, gedragen door Harry Styles tijdens een repetitie voor The Today Show. Het ontwerp resulteerde zelfs in de hashtag #HarryStylesCardigan, omdat veel mensen het opvallende item thuis probeerden na te maken met behulp van een gratis beschikbaar gemaakt breipatroon op de site van Jonathan Anderson. Nu zijn we alweer een paar maanden verder en krijgt het verhaal nog een staartje. De immens populaire trui is namelijk binnenkort in een museum te bewonderen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Viral JW Anderson-cardigan

Of de trend nou te maken heeft met quarantaineperikelen of Harry Styles' onfeilbare talent voor het cool maken van, nou ja, wat niet: ook JW Anderson zélf is de viral breibeweging niet ontgaan. Toen de cardigan een opmars in populariteit maakte, schreef de designer het volgende op zijn website: 'Ik ben enorm onder de indruk van deze trend en voel me vereerd dat iedereen de trui aan het breien is. Omdat ik mijn waardering daarvoor wil tonen, deel ik het patroon nu met iedereen. Ga zo door!'

Dit artikel gaat verder onder de video.

Zien: de beste koppelmomenten van Gigi Hadid en Zayn Malik

Victoria and Albert Museum

Vier maanden later, krijgt de trui van Harry nog een staartje. Het verhaal is nog niet afgelopen want de inmiddels tot iconisch bekroonde trui heeft een plekje weten te scoren in het Londense Victoria and Albert Museum. De institutie wil de cardigan van Styles graag verwerken in hun permanente collectie als symbool van de DIY-trend tijdens de lockdown. Ook vindt het museum dat de trui en de trend die eruit voort vloeide samengaat met een boodschap die de modewereld langzamerhand verwelkomt: sustainability.

Harry Styles' persoonlijke stijl

Toegankelijker gaat dit designeritem van crochet niet meer worden. Naast dat je hem dus makkelijk zelf kan maken, is-ie binnenkort ook nog eens dagelijks in levende lijve te zien. De trui dan he, niet Harry. Wel past het item perfect bij Harry Styles' persoonlijke stijl, waarvoor regelmatig elementen uit de 70's en de klassieke Britse stijl worden geleend. De voormalige One Direction-zanger is inmiddels dan ook niet alleen uitgegroeid tot een populaire solo-artiest, maar tevens tot een stijlicoon. En zijn videoclip voor Watermelon Sugar is daar wellicht een bewijs voor, met dank aan de met Gucci-overladen beelden.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop deze Harry inspired cardigans

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity