JW Anderson stelt het breipatroon van Harry Styles’ viral cardigan beschikbaar

Het betere DIY-project is hier.

zanger harry styles in een viral regenboog cardigan van jw anderson
Getty Images

Binnen een paar dagen was-ie trending op TikTok: een regenboogkleurige cardigan van JW Anderson, gedragen door Harry Styles tijdens een repetitie voor The Today Show. Het ontwerp resulteerde zelfs in de hashtag #HarryStylesCardigan, omdat – en je verwacht het niet – veel mensen het opvallende item thuis probeerden na te maken. Voor die fans is er nu goed nieuws: Jonathan Anderson heeft het breipatroon gratis en voor niets beschikbaar gemaakt op zijn site.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Viral JW Anderson cardigan

Of de trend nou te maken heeft met quarantaineperikelen of Harry Styles' onfeilbare talent voor het cool maken van, nou ja, wat niet: ook JW Anderson zélf is de viral breibeweging niet ontgaan. 'Ik ben enorm onder de indruk van deze trend en voel me vereerd dat iedereen de trui aan het breien is. Omdat ik mijn waardering daarvoor wil tonen, deel ik het patroon nu met iedereen. Ga zo door!', schrijft de ontwerper op Instagram.

Zien: de beste koppelmomenten van Gigi Hadid en Zayn Malik

Harry Styles' persoonlijke stijl

Toegankelijker gaat dit designeritem van crochet niet worden. Het is dan ook niet lastig om te zien waarom het vintage-esque ontwerp in groen, rood, oranje en geel geliefd is bij velen. Het item past perfect bij Harry Styles' persoonlijke stijl, waarvoor regelmatig elementen uit de 70's en de klassieke Britse stijl worden geleend. De voormalige One Direction-zanger is inmiddels dan ook niet alleen uitgegroeid tot een populaire solo-artiest, maar tevens tot een stijlicoon. Zijn laatste videoclip voor Watermelon Sugar is daar wellicht nog het meest recente bewijs voor, met dank aan de met Gucci-overladen beelden.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws