Neem een kijkje in het huis van Gigi Hadid in New York City

Het supermodel deelt met trots een impressie van haar droomplek in haar thuisstad.

gigi hadid op de catwalk bij isabel marant
Kristy Sparow

Gigi Hadid verblijft al zo’n vijf maanden op de boerderij bij haar moeder Yolanda Hadid in New Hope, net buiten New York City, waar het model haar 25ste verjaardag vierde en bekend maakte in verwachting te zijn van een baby met Zayn Malik. Als Gigi niet op het rustige landgoed vertoeft is ze vaak aan het reizen en aan het werk in The Big Apple, waar zij voor een geheel nieuw interieur in haar stadse woning heeft gekozen. Ondanks dat Gigi haar zwangerschap dusver grotendeels privé houdt, deelt ze maar al te graag een glimp van haar tot leven gekomen ideeën op Instagram.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Een droomplek

Gigi deelde op zaterdag 25 juli foto’s op haar Instagram-account van haar zogenoemde ‘droomplek’, waar ze in 2019 het hele jaar aan werkte. Het model gaf haar volgers een kijkje in haar huis en schreef daarbij: 'Natuurlijk kwam het allemaal samen net voordat ik de stad verliet om in quarantaine te gaan ... maar ik heb super veel zin in een tijd waarin ik kan genieten van alle bijzondere hoekjes die zijn gemaakt met een beetje hulp van enkele van mijn favoriete creatieve mensen’, waaronder goede vriendin en kunstenares Austyn, die ook hielp bij het ontwerpen van de tweede V Magazine Gigi Journal.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kleurenfeestjes ten huize Gigi

De ruimte heeft veel verschillende kleuren en speciale details, waaronder glazen kasten gevuld met regenboogkleurige pasta, een wand versierd met verschillende covers van The New Yorker en een badkamer met glazen paneeldeuren inclusief badkuip en regendouche. Gigi's muren hebben geen tekort aan kleurrijke kunstwerken en in één kamer staat een muur met houten lambrisering bedekt met een schilderij van gele abstracte vormen, gemaakt door Austyn. Haar woonkamer lijkt de focus van het project te zijn, waarbij het model een foto deelt van een oversized bank met kussens met verschillende patronen en stijlen. In haar hele huis voegde Gigi kaarsen, kleine accessoires en zelfs een kamer toe die volledig aan glamour lijkt te zijn gewijd, inclusief make-up spiegel. Tegenover de spiegel staat een pluche gele stoel met een bijpassend tapijt.

Dankbaar voor alle creatieve hulp

Gigi sprak haar dank uit naar kunstenaars Austyn en Eamon Harrington voor de exemplaren aan haar muur, en ook naar bedrijven als Forest Ceramic - waar ze de nachtlampjes in haar slaapkamer vandaan heeft - en Williams Sonoma voor het kookgerei in haar keuken die prachtig is afgewerkt met marmer. Gigi schreef dat iedereen die een rol heeft gespeeld in het creëren van haar droomplek ‘haar ideeën omarmde en haar niet voor gek verklaarde’, alleen moeder Yolanda ‘verklaarde haar voor gek als het echt nodig was’, aldus Gigi. Het model deelde overigens niet wanneer zij naar New York City terugkeert, maar met zo'n gezellige, compleet afgemaakte woning die op haar wacht, zullen we waarschijnlijk snel meer te zien krijgen.

Shop Vogue's Home Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity