Sophie Turner en Joe Jonas delen eerste foto samen na de geboorte van baby Willa

De kersverse ouders grijpen de kans aan om een belangrijke boodschap te delen.

Na de geboorte van hun eerste kindje is het even stil geweest op de social media accounts van Sophie Turner en Joe Jonas. De kersverse ouders verwelkomden hun dochtertje Willa op 22 juli in de wereld, zo werd bevestigd door hun vertegenwoordiging. Joe heeft nu een eerste foto van zichzelf en Sophie gedeeld sinds de geboorte, waarmee ze een belangrijke boodschap delen én meedoen aan een virale Instagram challenge.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Eerste dagen van Sophie en Joe na geboorte dochtertje Willa

Begin dit jaar in februari werd het nieuws officieel bevestigd dat Sophie en Joe in verwachting waren van hun eerste kindje. Het koppel heeft nooit publiekelijk op het nieuws gereageerd, maar liet wel meerdere keren haar zwangere buik zien in het openbaar. Op 22 juli verwelkomden Sophie en Joe hun dochtertje Willa in de wereld. 'Joe en Sophie hebben afgelopen woensdag een meisje verwelkomd in LA en zijn in de wolken', vertelde een bron aan Entertainment Tonight. 'Het stel is geobsedeerd en kan niet stoppen met lol te hebben met hun nieuwe aanwinst. Ze nemen de tijd om van dit speciale moment te genieten en heeft het nieuws en updates alleen met familie en vrienden gedeeld. Door de pandemie zijn Joe en Sophie erg voorzichtig met wie er om hen heen en hun kleine meisje is.'

Zien: Sophie Turners stijlevolutie door de jaren heen

Trotse ouders

Een week na de geboorte van Willa, deelde een bron met E! hoe het het er met het nieuwe gezin aan toe ging. 'Ze zijn thuis en beginnen zich te settelen', aldus de bron. 'Joe is heel hands on en betrokken. Hij wil alles doen wat hij kan en vindt het heerlijk om bij de baby te zijn en Sophie te helpen.' Het stelletje is 'zo enthousiast om ouders te zijn', voegde de bron eraan toe. Sophie en Joe 'hebben foto's naar vrienden gestuurd en gefacetimed om haar te laten zien. Iedereen is erg enthousiast voor hen.'

Joe en Sophie delen eerste foto als kersverse ouders

Nu de nieuwe ouders een paar weken in alle rust van hun baby hebben kunnen genieten, vond Joe het hoogtijd weer eens een kiekje van hem en zijn vrouw op Instagram te delen. Met de selfie op zijn Instagram Story doet het stel meteen mee aan een virale Instagram challenge: de Vogue challenge. We zien het koppel samen op de bank in matching witte t-shirts, waarbij Joe meteen een urgente boodschap deelde: 'Draag een masker, that's the tea.'

sophie turner en joe jonas delen eerste foto als kersverse ouders op instagram
@joejonasInstagram

Terugblik op zwangerschap

Sophie postte tijdens haar zwangerschap amper (zeg maar gerust: geen) foto's van haar baby bum, maar deelt – nu Willow gezond en wel ter wereld is gekomen – tóch een paar throwback beelden waarop ze hoogzwanger te zien is. Op de drie analoge foto's zien we de actrice genieten in de zomerzon, inclusief dikke buik. Het zijn niet alleen prachtige, maar ook intieme beelden, die we toch maar zelden op de feed van Turner terugzien. Dubbel genieten, dus.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's beauty favorieten

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity