Prins Harry en Meghan Markle hebben een nieuw huis gekocht

Driemaal blijkt scheepsrecht, want het koppel is in juli verhuisd naar hun nieuwe woonplek.

Nadat de hertog en hertogin van Sussex afstand namen van hun titel als senior leden van het Britse koningshuis, verhuisden zij samen met hun zoontje Archie naar Canada om een leven op te bouwen buiten de schijnwerpers. Helaas gooide de coronacrisis roet in het eten en besloten ze in Los Angeles te gaan wonen, om zo dicht bij de familie van Meghan te zijn. Het gezin verbleef tijdelijk in het landhuis van Tyler Perry in Beverly Hills, maar zijn afgelopen juli verhuisd naar een nieuwe woning in Santa Barbara, die naar verluidt bijna vijftien miljoen dollar kostte.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Een mijlpaal

De luxueuze villa in Santa Barbara, die anderhalf uur buiten LA ligt, is de eerste permanente Noord-Amerikaanse basis voor het echtpaar. Terwijl Frogmore Cottage toebehoorde aan Harry's grootmoeder, koningin Elizabeth, en het paar hun verblijven in Canada en Los Angeles huurden, is dit het eerste huis dat Harry en Meghan als privé-burgers bezitten. En wat voor één. Op de foto's van het landgoed, gepubliceerd door Daily Mail, is te zien dat de gigantische villa met oprijlaan wordt omringd door bomen en heggen. De woning bestaat uit negen slaapkamers, zestien badkamers, een bibliotheek, sportschool, tennisveld en gameroom. Een woordvoerder van het stel vertelt aan Vogue dat ‘het een hele speciale tijd was voor hen als koppel en als gezin – om zes weken lang volledige privacy te hebben sinds ze zijn verhuisd’.

Rustige plek

'Ze hebben zich sinds hun aankomst in volledige rust gevestigd en hopen dat dit gerespecteerd zal worden voor hun buren, maar ook voor hen als gezin’, liet de woordvoerder ook weten. Zij zijn niet de enige beroemdheden die in de omgeving wonen, want ook Oprah Winfrey en Ellen Degeneres hebben een optrekje in de buurt. Dat de wijk Montecito bekend staat om haar privacy, heeft ongetwijfeld meegeholpen in de beslissing van het stel, dat al sinds het begin van hun relatie te maken heeft met een overvloed aan paparazzi. De reden van hun vertrek uit het Verenigd Koninkrijk was dan ook om zoon Archie een zo normaal mogelijk leven te bieden, en hem in alle rust te laten opgroeien.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle