Romee Strijd spreekt openhartig over haar zwangerschap in nieuwe vlog

Het Nederlandse supermodel geeft een update over de baby op komst en een kijkje in haar dagelijks leven.

In een nieuwe video op Romee Strijd haar YouTube kanaal, waar zij verschillende vlogs post over onderwerpen van Fashion Week tot What I eat in a day en ook het babynieuws op deelde, vertelt het model openhartig over haar zwangerschap. Naast het showen van haar buik en comfortabele zwangerschaplook, vertelt Romee over de laatste gebeurtenissen in het leven van haarzelf en haar man Laurens van Leeuwen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Romee Strijd vlogt vanuit haar nieuwe woning

Nadat Romee en Laurens na vele jaren in New York weer in Nederland kwamen wonen, hebben zij nu ook hun mooie appartement in Amsterdam verlaten en zijn verhuisd naar omgeving Den Haag, de geboorteplaats van Laurens zijn vader. Het koppel komt uit Zoetermeer en wil dichter bij hun familie wonen nu ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. Romee is begin December uitgerekend, en vertelt in haar vlog dat ze in een huurwoning verblijven met genoeg ruimte voor een babykamer.

Verhuizing

De aanstaande ouders hebben ook een huis gekocht in hun home-town, waar ze naar verwachting tijdens de zomer van 2021 in zullen trekken. De voorbereidingen kunnen niet vroeg genoeg beginnen, want het stel is al druk bezig met het uitkiezen van de juiste vloeren, muren en trappen van hun toekomstige huis. Ondanks dat ze het wonen in onze hoofdstad ontzettend fijn vonden, is Romee al over de helft van haar zwangerschap en zegt een paar extra handen in de aankomende maanden goed te kunnen gebruiken.

Recente echo

Aangezien het model net over de helft van haar zwangerschap is, ging ze onlangs naar het ziekenhuis voor een 3D-echo waarbij er een video van de baby wordt gemaakt. Het model zegt dat ze helaas het gezichtje niet heeft kunnen zien omdat de baby met haar rug naar voren ligt. ‘Ik ben blij om te zien dat alles goed groeit, en dat haar hartje goed klopt, dat is het allerbelangrijkste’. Romee vertelt ook dat haar placenta aan de voorkant van haar buik ligt, waardoor ze de baby waarschijnlijk pas bij 27 weken kan voelen. Toch voelt ze niet lang daarna een paar schopjes van binnenuit, alleen papa Laurens moet nog even wachten tot het ook aan de buitenkant voelbaar is.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dagelijkse routine

Ondanks haar groeiende babybuik blijft Romee veel in beweging, in Amsterdam maakte ze graag lange wandelingen in het Vondelpark en had het model een personal trainer. Ze zal zich nu aansluiten bij een nieuwe sportschool, waar ze twee keer in de week pilates doet naast de korte work-outs vanuit huis. Romee merkt dat het sporten haar steeds meer moeite kost, ‘Ik doe korte sessies van 30-45 minuten, en daarna ben ik gewoon moe, mijn conditie is zo anders nu ik zwanger ben’.

Nieuwe home tour

'Als ik loop en praat tegelijk, raak ik buiten adem', zegt het model terwijl ze filmt. De verandering van woonplaats zal even wennen zijn voor het stel, Romee – die in haar vlog een salade eet – vertelt ‘dit is een van de dingen die ik zeker weten ga missen, want hier in Amsterdam kan je alles wat je wilt bestellen, zoals gezonde salades, en waar we naartoe verhuizen zal dit iets moeilijker zijn’. Als de twee gesetteld zijn komt er een nieuwe home tour video aan, inclusief babykamer.

Bekijk de volledige vlog hier:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's home favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Romee Strijd