Katy Perry is bevallen van een dochtertje met Orlando Bloom

‘Wij spoelen over van liefde en verwondering door de veilige en gezonde komst van onze dochter’, aldus het verloofde koppel.

De 35-jarige zangeres Katy Perry en haar 43-jarige verloofde, Pirates of the Caribbean-acteur Orlando Bloom, hebben een dochtertje gekregen op woensdag 26 augustus. Het koppel deelde het blije nieuws bewust met UNICEF, een organisatie waar ze beiden Goodwill Ambassadors voor zijn. Ze gaven niet alleen een verklaring af maar hebben ook de naam van het meisje onthuld. Perry en Bloom verloofden zich in februari 2019 en zouden eerder dit jaar in het huwelijksbootje stappen, maar hun huwelijk werd naar verluidt uitgesteld vanwege Covid-19.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Unicef ambassadeurs

In een verklaring aan UNICEF schreef het paar: ‘We weten dat wij geluk hebben en dat niet iedereen een bevalling kan hebben die zo vredig is als de onze. Gemeenschappen over de hele wereld kampen nog steeds met een tekort aan gezondheidswerkers en elke elf seconden sterft een zwangere vrouw of pasgeborene, meestal door vermijdbare oorzaken. Sinds Covid-19 lopen veel meer pasgeboren levens in gevaar door een groter gebrek aan toegang tot water, zeep, vaccins en medicijnen die ziekten voorkomen. Als ouders van een pasgeboren baby breekt dit ons hart, omdat we ons nu meer dan ooit inleven in worstelende ouders.’ De kersverse ouders maakten daarnaast bekend dat zij een UNICEF-donatie pagina hebben opgezet namens hun dochtertje, wiens naam ze inmiddels ook bekend hebben gemaakt.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het artikel gaat verder onder de video.

Zien: De beste koppelmomenten van Gigi Hadid en Zayn Malik

Nieuw album

De komst van de baby valt samen met Katy Perry’s nieuwe album Smile, dat de zangeres op 28 augustus uitbrengt. In een recent interview met de Australische Vogue liet Katy weten het erg spannend te vinden dat twee mijlpalen in haar leven, zowel privé als in haar carrière, erg dicht op elkaar liggen. Fans hadden al vermoed dat het nummer Daisies dat Perry uitbracht in mei dit jaar – misschien wel een hint zou zijn naar de naam van de baby, en ze hadden dus gelijk. Hun pasgeboren dochter heet namelijk Daisy Dove Bloom. Hoewel Daisy het eerste kind is van Katy Perry, deelt Bloom ook een zoon, Flynn, met zijn ex-vrouw Miranda Kerr.

Meer babynieuws? Gigi Hadid deelde een prachtige serie foto's waarop het model haar zwangere buik laat zien.

Shop Vogue's beauty favorieten

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity