Emma Roberts onthult dat ze zwanger is via deze bijzondere Instagram-post

De acteur maakte daarmee ook meteen het geslacht van de baby bekend.

Emma Roberts is in verwachting van haar eerste kindje. De American Horror Story-acteur maakte het nieuws officieel bekend via een post op haar Instagram, waarop we haar samen met de vader van de baby en haar man Garrett Hedlund zien. Ook onthulde Emma al het geslacht van het kindje.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Emma Roberts kondigt zwangerschap aan

Er gingen al een tijdje geruchten dat Emma Roberts zwanger zou zijn, maar doordat de acteur de afgelopen maanden door de lockdown niet in het openbaar hoefde te verschijnen, kon ze haar zwangerschap goed verborgen houden. Ze besloot zelf via Instagram haar zwangerschap bekend te maken met drie schattige foto's. Daarop zien we Emma met een zwangere buik, samen met haar partner Garrett Hedlund. 'Ik... en mijn twee favoriete mannen', schreef ze onder de post. Daarmee onthulde Emma meteen dat ze in verwachting is van een jongetje.

Onverwachts

Eind juli dit jaar schreef Us al dat Emma en Garrett klaar waren voor 'de volgende stap' in hun relatie. Ook al was hun zwangerschap volgens de bron niet gepland, was het koppel wél heel blij met het nieuws. 'Ze zijn verrast, in shock en gelukkig, allemaal op hetzelfde moment', zo zou de bron gezegd hebben. 'En dat zijn hun families ook.'Geruchten over een zwangerschap gingen als sinds juni rond.

Garrett Hedlund

Het was vorig jaar maart dat het nieuws naar buiten kwam dat de ouders to-be aan het daten waren. Een foto van het koppel verscheen online bij Silver Lake, waarop ze elkaars hand vast hadden. Bijna een jaar later, in januari dit jaar, vertelde een bron aan Us Weekly dat de twee nog niet serieus waren op dat moment. 'Ze hebben het nog niet over een verloving of trouwen op dit moment', vertelde de bron. 'Ze vinden het leuk om samen dingen te doen, maar hun relatie is meer leuk dan serieus.'

Meer babynieuws? Bekijk hier de eerste zwangerschapsfoto's van Gigi Hadid.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity