Meghan Markle en prins Harry tekenen grote deal bij Netflix

De hertog en hertogin van Sussex gaan je helpen met bingewatchen.

Nu Meghan Markle en prins Harry gesettled zijn in hun nieuwe woning in Californië, is het tijd voor de volgende grote stap in hun leven. En dat is er eentje om enthousiast van te worden: de twee hebben namelijk een grote deal bij Netflix getekend. De kersverse Hollywood producers zullen voor de streamingdienst documentaires, films en kinderprogramma's gaan.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meghan Markle en prins Harry tekenen Netflix-deal

Slechts zes maanden na hun officiële stap terug uit het koningshuis, komt het nieuws naar buiten dat Meghan Markle en prins Harry een grote deal bij Netflix hebben getekend, aldus The New York Times. Het royal koppel zal zich gaan focussen op verschillende projecten voor de streamingdienst, van documentaires en films tot kinderprogramma's. Hoewel er nog geen officiële plannen bekend zijn gemaakt, meldt Vogue dat er in ieder geval een natuurdocuserie en een animatieserie met een focus op inspirerende vrouwen aankomt.

Hoopvolle content

Meghan en Harry lichtte wel een tipje van de sluier op over wat voor content ze gaan maken voor Netflix. 'Onze focus zal liggen op het creëren van inhoud die informeert maar ook hoop geeft', aldus het koppel in een verklaring. 'Als kersverse ouders is het maken van inspirerende gezinsprogrammering ook belangrijk voor ons.' Het stel voegde eraan toe dat het 'ongekende bereik' van Netflix – momenteel meer dan 193 miljoen abonnees – 'ons zal helpen om impactvolle inhoud te delen die tot actie aanzet'.

Diversiteit voor en achter de camera

Hoewel Meghan Markle wereldberoemd is geworden met haar rol in Suits, zullen we haar in de opkomende projecten niet als acteur zien verschijnen, zo weet Harper's Bazaar te vertellen. Het koppel zal wel een grote focus leggen op diversiteit bij hun producties, zowel voor als achter de camera. De ambitieuze Netflix-deal is niet de eerste keer dat Meghan en Harry samenwerken met een streamingdienst. In maart deed Meghan de voiceover voor natuurdocumentaire Elephants voor Disney+ en Harry verscheen onlangs in de sportdocumentaire Rising Phoenix voor Netflix.

Shop Vogue's Beauty Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle