Koningin Máxima draagt één van de grootste accessoiretrends van het moment naar werkbezoek

Van de catwalk tot onze eigen koningin: dit item zien we op het moment overal.

koningin máxima draagt een gebloemde jurk en opvallende zwarte, gevlochten tailleriem
MISCHA SCHOEMAKER / ANP

We kennen 'm nog uit de vroege zero's en nu is dit accessoire terug: de tailleriem, het liefst zo opvallend mogelijk. Ook Koningin Máxima droeg één van de grootste trends van het moment naar een werkbezoek omtrent mantelzorg, waar ze de riem met een lange, gebloemde jurk combineerde.

De tailleriem als trend

Tijdens één van de laatste volledig fysieke modeweken in New York, Londen en Milaan kon men maar lastig om de wide belt – in talloze verschillende verschijningsvormen – heen. Michael Kors verwerkte het accessoire niet alleen in zijn collectie, maar ook modehuizen als Etro, Ermanno Scervino en Caroline Herrera. In sommige gevallen werd de riem casual gecombineerd, met een kraakwitte blouse of soepelvallende pantalon, terwijl andere ontwerpers voor een opvallendere aanpak kozen, en het item met een avondjurk of felgekleurde jas combineerden.

model op de catwalk bij etro in milaan
Etro Fall 2020 
Getty Images
model bij ermanno scervino in milaan
Ermanno Scervino Fall 2020
Getty Images

Zien: de beste looks van koningin Máxima

Zo draagt Máxima 'm

Het laat zien dat de trend zich niet beperkt tot één verschijningsvorm, en binnen ieders persoonlijke stijl een plek kan innemen. Zo ook Máxima, die het accessoire naar een werkbezoek in Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk droeg. Ze combineerde de dikke gevlochten riem met een lange, gebloemde jurk van Antik Batik Paris, een Frans label dat bekend staat om haar bohemian ontwerpen. Het opvallende accessoire is afkomstig van Teresa Helbig, een couturehuis uit Spanje. Het slow fashion bridal label verkoopt meer opvallende riemen, veelal met gouden gespen. Máxima maakt de look af met zwarte lederen laarzen van een nog onbekend label.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima