Anouk vraagt vriend ten huwelijk en legt het resultaat ontroerend vast

Bekijk hier hoe de zangeres haar vriend dé vraag stelt.

Na meer dan vijf jaar samen te zijn – en meer dan twintig aanzoeken van haar vriend – was het dit keer Anouk die op één knie ging en de 26-jarige basketbalspeler ten huwelijk vroeg. De video van het hele gebeuren zette ze vanochtend op Instagram, zodat we allemaal het moment suprême kunnen meebeleven.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Geblinddoekt

Op het account van de zangeres is te zien hoe Dominique Schemmekes geblinddoekt op een stoel in een kamer van het Amsterdamse Conservatorium Hotel zit. Nadat Anouk dé vraag heeft gesteld is er een moment stilte waarbij Dominique het aanzoek lijkt te verwerken. Zodra hij door heeft wat er zojuist is gebeurd worden z’n ogen groot, zegt hij volmondig ‘ja’ en schiet hij uit z’n stoel om de zangeres te omarmen.

Wat het moment misschien nog specialer maakt is het feit dat het koppel gedurende de pandemie veel gescheiden is geweest. Eerst kwam de zangeres aan het begin van de coronacrisis vast te zitten in Marokko en toen ze eindelijk weer terug in Nederland was, is ze op het advies van haar longarts in quarantaine gegaan in verband met haar astma. Zo konden Dominique en haar zes kinderen verder gaan met hun normale bezigheden, zonder dat Anouk daardoor gevaar zou lopen.

Zien: Anouk met haar complete gezin op de cover van Vogue oktober

Een verstandige, maar ook lastige keuze, want de zangeres heeft haar naasten de laatste tijd erg moeten missen. Gelukkig kon het koppel afgelopen weekend dan eindelijk weer een keertje samen zijn, nadat Dominique zich had laten testen op het virus. Het aanzoek was dan ook gewoon een hele grote kers op de taart.

Datum bruiloft

De bruiloft laat nog wel even op zich wachten, want zowel Anouk als Dominique willen dat er op de dag zelf zonder zorgen geknuffeld en gedanst kan worden. Tot die tijd zullen we dus nog even geduld moeten hebben, maar dan hebben we in ieder geval iets om naar uit te kijken. Je bekijkt de hele video van het aanzoek hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity