Leighton Meester en Adam Brody verwelkomen tweede kindje

Hun dochter Arlo Day heeft er officieel een broertje bij.

hollywoodkoppel leighton meester en adam brody
Getty Images

Leighton Meester, voor velen nog steeds Gossip Girls Blair Waldorf, heeft een zoontje gekregen. Het is haar tweede kind met echtgenoot Adam Brody, die op zijn beurt dan weer bekend is van The O.C. Kortom: liefdevol nieuws in tijden waarin bruiloften massaal worden afgeblazen, en een zwangerschap er toch nét iets anders uit ziet.

Gespot in april

De 33-jarige actrice werd in april al gespot met een groeiende baby bump. Ze werd vastgelegd tijdens een wandeling met Adam door hun buurt in Los Angeles. De beelden – waarop Leighton een zwarte tuinbroek droeg – gingen rond op internet, ondanks een uitblijvende aankondiging van het Hollywood-koppel zelf. Ze zijn dan ook erg gesteld op hun privacy, en verschijnen zelden samen op de rode loper.

Officiële bevestiging

Toch heeft de buitenwereld nu tóch een bevestiging van het heuglijke nieuws gekregen, ditmaal met dank aan Adam. In een onlinegamesessie op het platform Twitch bevstigde hij vrijdag dat hij 'sinds de laatste keer dat hij online was' inderdaad een zoontje heeft gekregen. 'Ik heb een zoon. Hij is een droom. Het is mijn droomzoon,' verklaarde hij tegen zijn medespelers.

Zien: Leighton Meester en Adam Brody's verkleedrituelen

Leighton Meester en Adam Brody

Het is onbekend hoe het broertje van Arlo Day, hun vierjarige dochter, precies heet. Leighton en Adam leerden elkaar kennen op de site van de film The Oranges in 2011, en vierden onlangs hun 6-jarige huwelijksfeest. En hoewel we Leighton helaas niet in de veelbesproken reboot van Gossip Girl terug zullen zien, zit de actrice niet bepaald stil: zo is ze momenteel te zien in de ABC-serie Single Parents.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity