Gigi Hadid en Zayn Malik verwelkomen eerste kind

De jonge ouders kunnen – terecht – hun geluk niet op.

het koppel gigi hadid en zayn malik zitten lachend front row bij givenchy
Getty Images

Beschuit met roze muisjes voor Gigi Hadid en Zayn Malik! Het voormalig One Direction-bandlid deelde het nieuws in de nacht van woensdag op donderdag op Twitter. Ook Gigi heeft haar bevalling inmiddels wereldkundig gemaakt via haar Instagrampagina, waar ze een eerste foto van hun dochter deelt.

Zayn Maliks eerste bericht

'Ons kleine meisje is er, gezond en prachtig', schreef Zayn als eerste bij een foto waarop de baby zijn vinger vastpakt. 'Ik probeer onder woorden te brengen hoe ik me voel op dit moment, maar dat lijkt onmogelijk. De liefde die ik voel voor dit piepkleine mensje is groter dan ik kan bevatten. Ik ben dankbaar dat ik haar mag kennen, trots dat ze van mij is en dankbaar voor het leven dat we samen zullen delen.'

Zien: de beste koppelmomenten van Gigi Hadid en Zayn Malik

'We zijn zo verliefd'

Gigi deelt een paar uur later dezelfde foto op haar Instagrampagina. 'Ons meisje is op aarde gekomen dit weekend en ze heeft onze wereld nu al veranderd. We zijn zo verliefd.' Yolanda Hadid, de moeder van het topmodel, heeft nog niet gereageerd, al plaatste ze een paar dagen geleden een lieve foto met haar hoogzwangere dochter. 'We wachten ongeduldig tot haar engeltje geboren wordt,' schreef ze daarbij.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Naam van hun dochter

De naam van hun dochter is – helaas voor ons – nog niet bekendgemaakt. Gigi en Zayn hebben, op de laatste weken na, vrij weinig gedeeld omtrent de zwangerschap. Tijdens een Instagram-livesessie in juli lichtte het model die keus uitgebreid toe. 'Uiteraard denk ik dat veel mensen in de war zijn waarom ik niks meer deel, maar ik ben zwanger tijdens een pandemie, en daarmee is mijn zwangerschap natuurlijk niet het belangrijkste in de wereld.' Helemaal begrijpelijk, al waren de engelachtige foto's die het model begin deze maand deelde daarmee éxtra welkom, zo moeten wij toegeven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid