Prinses Eugenie is in verwachting en deelt dolblij bericht

Er is een royal baby op komst!

prinses eugenie, die nu haar eerste kind verwacht, bij haar bruiloft
Getty ImagesGetty Images

Babynieuws! De Britse Prinses Eugenie (30) en haar man Jack Brooksbank zijn in verwachting van hun eerste kind. De koninklijke familie maakte het nieuws over de kleindochter van koningin Elizabeth vrijdag bekend.

Begin 2021

Eugenie is de jongste dochter van Andrew van York ('Prince Andrew') en Sarah Ferguson, en daarmee het nichtje van prins William en prins Harry. "Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Eugenie en de heer Jack Brooksbank zijn verheugd aan te kondigen dat ze begin 2021 een baby verwachten", schrijft de familie op Twitter. Eugenie werd een paar dagen geleden al tijdens een lunch gespot met een babybuik, waardoor de geruchtenmolen al overuren draaide.

Zien: de meest iconische bruidsjurken aller tijden

'We zijn dolblij'

Ook prinses Eugenie zelf deelt het fijne nieuws met een foto van twee babyslippertjes (inclusief teddybeer) op haar Instagram. 'Jack en ik kijken enorm uit naar het begin van 2021,' luidt de caption. Het is onduidelijk hoelang ze al precies zwanger is, maar het lijkt alsof de baby in ieder geval in de wintermaanden geboren zal worden. Ook haar moeder, Sarah Ferguson, kan niet wachten op de komst van haar kleindochter, vertelt ze in een interview met Hello! Magazine. 'Als toekomstige oma en opa zijn we dolblij,' aldus de hertogin van York.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Over Eugenie en Jack

Prinses Eugenie trouwde bijna twee jaar geleden met wijnhandelaar Jack Brooksbank. Ze waren toen al dik zeven jaar samen en leerden elkaar kennen in Zwitserland, vertelde Eugenie ooit aan The One Show. 'We waren aan het skiien in Nendaz, bij Verbier. Ik was 20 en Jack was 24. Het was echt liefde op het eerste gezicht voor ons beiden. We delen dezelfde passies in het leven.' Het stel trouwde in 2018 in de St George's Chapel in Windsor Castle, dezelfde locatie als de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle. Haar bruidsjurk werd ontworpen door Peter Pilotto en combineerde ze met de tiara van Greville, die in het bezit was van de moeder van koningin Elizabeth II.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity