Bekijk de verlovingsring van 'Emily in Paris'-actrice Lily Collins

De Emily in Paris-actrice deelt foto’s van le moment suprême op Instagram.

Hoewel haar personage in de nieuwe Netflix-serie Emily in Paris nog volop aan het zoeken is naar de ware, is de zoektocht voor actrice Lily Collins voorbij. Afgelopen weekend deelde ze namelijk dat haar toenmalige vriend Charlie McDowell op één knie ging tijdens een romantische kampeertrip. Een perfect moment om dé vraag te stellen, want wat is er nu romantischer dan alleen met z’n tweetjes – en hun influencer hond – de bergachtige natuur van New Mexico te verkennen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De verlovingsring

De actrice plaatste ook een foto van haar spraakmakende verlovingsring op Instagram, waarop de roosgeslepen diamant met gouden band in de zon schitterde. Wat deze slijpvorm zo uniek maakt is het feit dat hij, in tegenstelling tot de meeste diamanten, kleurloos is, waardoor je door de steen heen kunt kijken, aldus Irene Neuwirth, een bekende juwelier uit Los Angeles die de ring ontwierp. Hierdoor krijgt de ring een understated maar toch verfijnde look.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bekende ouders

Collins en McDowell zijn net iets meer dan een jaar samen, maar aangezien het jonge stel de pandemie samen doorstaan mag je daar wel een paar symbolische jaren bovenop tellen. Hoewel Charlie McDowell niet even beroemd is als zijn verloofde, is hij zeker geen onbekende in Hollywood. Zo heeft de regisseur en scenarioschrijver bijvoorbeeld meegewerkt aan bekende series zoals Dear White People en Silicon Valley. Naast dat Collins en McDowell allebei in de filmindustrie werken, hebben ze nog iets gemeen, want ze hebben allebei bekende ouders. Lily Colins is namelijk de dochter van Britse rock legende Phil Collins en Charlie McDowell is de zoon van acteurs Malcolm McDowell and Mary Steenburgen.

Emily in Paris

Nu zal het nog wel even duren voordat het koppel daadwerkelijk in het huwelijksbootje stapt, maar gelukkig kunnen we die tijd vullen met het bingen van Collins’ nieuwe serie, Emily in Paris, die gecreëerd is door de makers van Sex and the City en vanaf 2 oktober te zien is op Netflix.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity