Yolanda Hadid deelt eerste foto van Gigi en Zayn’s dochtertje

En het is duidelijk dat de voormalige Beverly Hills Housewife dolgelukkig is met haar rol als kersverse oma.

Vorige maand lieten Gigi en Zayn met een hartverwarmende Instagram-post weten dat ze bevallen waren van een dochtertje. Sindsdien is het erg stil geweest rondom de Hadid-Malik familie, die waarschijnlijk in alle rust willen genieten van hun dochter. Na lang wachten deelde Gigi’s moeder, Yolanda Hadid, eindelijk een nieuwe foto van haar kleindochter.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De beste oma

De foto zelf geeft helaas nog niet veel weg. Je ziet alleen de handjes van de baby die de vingers van haar oma vasthouden. ‘M’n hart is vol liefde en geluk, want deze kleine meid is een engeltje die vanuit de hemel naar ons is gestuurd,’ schreef Yolanda onder de post. Ook bedankte ze Gigi en Zayn, omdat ze dankzij hen oma is geworden. ‘Ik geniet van elke minuut’. Gigi heeft al op de post gereageerd en bevestigt dat Yolanda de beste oma is voor haar dochtertje.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De naam

Sinds de bevalling zijn er ook geen nieuwe foto’s van het koppel gemaakt, die waarschijnlijk hun handen vol hebben aan hun kindje. Wel deelde het voormalig supermodel dat zij en Zayn aan het begin van de maand hun eerste date night hebben gehad. Ver was hun dochter niet, want die zat gewoon in een kamer verderop met oma te spelen.

Eerste kind

Nu weten we natuurlijk nog steeds vrij weinig van de nieuwe baby, behalve dat ze misschien een toekomst heeft als handmodel. Tijdens een Instagram-livesessie in juli lichtte Gigi die keuze toe. ‘Uiteraard denk ik dat veel mensen in de war zijn waarom ik niks meer deel, maar ik ben zwanger tijdens een pandemie, en daarmee is mijn zwangerschap natuurlijk niet het belangrijkste in de wereld.’ Heel begrijpelijk, maar toch hopen we stiekem dat het supermodel en de zanger binnenkort de naam van hun dochtertje bekendmaken.

Shop Vogue's Beauty Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid