Zien: Meghan Markle en Prins Harry's eerste officiële foto sinds ze geen royal meer zijn

Het stel doet een aankondiging waarbij een nieuwe foto niet kan ontbreken.

announcement of prince harry's engagement to meghan markle
Chris JacksonGetty Images

Voor het eerst sinds Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle het koningshuis hebben verlaten - tot ongenoegen van dat koningshuis zelf - hebben de twee zich officieel laten fotograferen. En daar hebben ze een hele goede reden voor.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meghan Markle & Prins Harry poseren voor eerste officiële foto

Het mag dan wel niet de eerste keer zijn dat er door een Britse royal afstand wordt gedaan van koninklijke taken (koning Edward VIII deed in 1936 hetzelfde), maar toen Prins Harry en Meghan Markle dit vorig jaar deden maakten het de tongen los. Ook Queen Elizabeth II was genoodzaakt op de kwestie te reageren en deed dit geheel in stijl op Twitter.

Sinds ze een stapje terug deden is het nieuws over de Duke and Dutchess of Sussex, zoals ze nog altijd officieel heten, een stuk gemoedelijker. Zo weten we inmiddels dat Prins Harry het heerlijk vindt om tijd door te brengen met zoontje Archie en dan het liefst in de buitenlucht. Ook heeft het stel een nieuw onderkomen gevonden in een luxe villa in Californië, maakten zij de naam van hun geheime hond bekend en tekenden ze een mega deal met streamingplatform Netflix. Nu komt daar wat nieuws bij: Meg & Harry hebben op dinsdag 20 oktober TIME100 Talks gehost.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Als onderdeel van hun campagne voor een vriendelijke(re) digitale wereld, ging het stel in een speciale digitale editie van Time100 Talks in gesprek met diverse experts over een veilige online wereld, onder de titel 'Engineering a Better World.' En wat is een aankondiging zonder foto? Voor het eerst lieten Harry en Meghan zich fotograferen. Mocht je het ex-royal koppel eens een keer in actie willen zien, dan kun het evenement hier terugkijken.

Meghan kreeg online de volle laag

Dat de kwestie van een mooiere online wereld Suits-actrice Meghan Markle aan het hart gaat, komt niet helemaal uit de lucht vallen. Onlangs sprak ze, in gesprek met Teenage Therapy podcast, over mentale gezondheidsvooroordelen, self-care en online misbruik. 'In 2019 werd mij verteld dat ik de most trolled person in the entire world was. En 8 maanden daarvan was ik niet eens in beeld, omdat ik met zwangerschapsverlof was of de eerste dagen met mijn kindje doorbracht.' Volgens Meghan was het ‘bijna onoverkomelijk’, zo groot is het. 'Ongeacht je leeftijd doet het wat met je mentale en emotionele gezondheid als anderen onwaarheden over je verspreiden.'

De les is én blijft: wees liever voor elkaar. Niet alleen in het echt, maar ook online. Je weet namelijk nooit waar iemand aan de andere kant van het scherm doorheen gaat. Klinkt als een prachtig en actueel initiatief, waar Meghan en Harry zich voor inzetten.

Zwart/wit style

Voor het vituele evenement droeg de hertogin een zwarte blazer, een crème witte blouse en een matchende zwarte broek. Ook schoonzus Kate Middleton is een fan van de stijlvolle zwarte blazer, want eerder deze maand verscheen ze in een vergelijkbare look voor een fotowedstrijd in Londen. De royals zijn niet de enige die door hebben dat de zwart/witte look dé trend van het najaar is, want tijdens de fashion weeks in New York, Londen, Parijs en Milaan was de klassieke kleurencombinatie overal op de straten te zien. Genoeg reden dus om weer wat black and white outfits uit je kledingkast te trekken.

Bron: Elle.nl

Shop Vogue's Beauty Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle