Chrissy Teigen deelt een hartverscheurende essay over het verlies van haar zoontje Jack

'Een ervaring als deze laat een gat achter in je hart.'

Chrissy Teigen heeft voor het eerst publiekelijk gereageerd na het verlies van haar zoontje Jack. In een openhartige en persoonlijke essay die het model publiceerde op Medium, deelt ze haar gevoelens over de miskraam en gaat ze in detail in op de ervaring. Daarnaast bedankt ze iedereen die hun steun hebben betuigd aan haar en haar man John Legend, en hun ervaringen met hen hebben gedeeld.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Chrissy Teigen schrijft emotionele essay over miskraam

Begin deze maand deelden Chrissy Teigen en John Legend het treurige nieuws dat ze hun derde kindje verloren zijn door een miskraam. Middels een Instagram-post maakte het koppel bekend dat ze afscheid hebben moeten nemen van hun ongeboren zoontje Jack, nadat Chrissy in het ziekenhuis opgenomen was met zwangerschapsbloedingen. In een openhartige essay die Chrissy zelf op Medium publiceerde, deelt ze hoe zij de miskraam heeft ervaren en hoe ze in het ziekenhuis afscheid heeft genomen van haar zoontje.

Bloemen en brieven

Het model begint in haar essay met het bedanken van alle steun die zij en John de afgelopen weken hebben ontvangen. 'Ik wist niet echt hoe ik dit zou beginnen, ongeacht de kamer of staat waarin ik me bevond, maar het voelt goed om te beginnen met een bedankje,' begint Chrissy. 'Al wekenlang zijn onze vloeren bedekt met bloemen van vriendelijkheid. Brieven zijn binnengestroomd en elk met onze eigen tranenogen gelezen. Sociale mediaberichten van vreemden hebben mijn dagen verteerd, de meeste beginnend met "je zult waarschijnlijk niet lezen dit, maar...". Ik kan je verzekeren, dat heb ik wel gedaan.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'Je hoeft niet te reageren'

Nadat Chrissy en Jack het nieuws op hun Instagram deelden, werden ze overspoeld met reacties. 'Maar ik zal je vertellen dat sommige van de beste brieven begonnen met: "Je hoeft hier niet op te reageren, maar ...". Nadat we Jack hadden verloren, merkte ik dat ik me ongelooflijk zorgen maakte dat ik niet iedereen kon bedanken vanwege hun buitengewone vriendelijkheid,' voegde ze eraan toe. 'Velen deelden ongelooflijke persoonlijke ervaringen, sommige deelden boeken en gedichten. Ik wilde iedereen bedanken, ons verhaal delen met elke individuele persoon. Maar ik wist dat ik er niet toe in staat was. Voor mij was de opmerking "niet nodig om te reageren" zo'n grote opluchting. Ik dank jullie voor elk van hen.'

'Een gat in je hart'

Chrissy gaat vervolgens in op wat er in het ziekenhuis is gebeurd, waarop ze vervolgens deelt hoe ze zich nu voelt. 'Mensen zeggen dat een ervaring als deze een gat in je hart creëert,' schrijft Chrissy. 'Er is zeker een gat gemaakt, maar die is gevuld met de liefde voor iets waar ik zo van hield. Het voelt niet leeg, deze ruimte. Het voelt vol.' Ze gaat verder: 'Misschien *te* vol, eigenlijk. Ik merk dat ik willekeurig huil, terwijl ik eraan denk hoe gelukkig ik ben met twee waanzinnig geweldige kleine peuters die dit huis met liefde vullen. Ik verstik ze met liefde terwijl ze "Moooooooom!!!!!" naar me roepen. Kan me niet schelen.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'We mogen onszelf gelukkig prijzen'

Het model eindigt haar essay door opnieuw iedereen te bedanken voor hun steun, en uitleggende dat ze dit wilde schrijven om verder te kunnen gaan. 'Heel erg bedankt aan elke persoon die ons in gedachten heeft gehad of zo ver is gegaan om ons je liefde en verhalen te sturen. We mogen onszelf gelukkig prijzen,' eindigt ze.

Je kunt Chrissy Teigen's volledige essay hier lezen.

Shop Vogue's beauty favorieten

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity