Romee Strijd verrast familie met haar zwangerschap in lieve video

Het nieuws zorgt (terecht) voor een hoop tranen – wellicht ook bij jou.

Terwijl Romee Strijd bijna aan het einde van haar zwangerschap is, deelt ze nu een lieve video van heel wat maanden geleden: op de beelden vertelt het model (samen met hubby Laurens van Leeuwen) aan haar familie dat ze zwanger is. Drooghouden niet gegarandeerd.

'Een quarantainebaby!'

Op het moment van filmen weten Romee en Laurens zelf ook pas één uur (!) van de zwangerschap af. 'Maar we waren sushi aan het eten bij de ouders van Laurens, dus we moésten het wel vertellen,' licht het model toe. Op de video is vervolgens te zien hoe enthousiast haar schoonouders op het nieuws reageren. Al komt het nieuws voor de moeder van Laurens niet helemaal onverwachts: 'Ik dacht al dat je zwanger was! Zo leuk, een quarantainebaby.'

Zien: Romee Strijds beauty routine voor een summer glow

Bijzonder make-uptasje

Vervolgens gaat het jonge koppel ook bij de rest van hun familie langs: van Romee's moeder tot de opa en oma van Laurens (een gedeelte dat je écht niet wil missen). Ieder familielid krijgt een make-uptasje van het model toegeworpen ('ik heb een cadeautje voor je!') waaruit – na het openen – blijkt dat het stel in verwachting is. Het nieuws komt voor velen duidelijk als een verrassing, wat de video extra bijzonder maakt. En hoewel iedereen Romee en Laurens direct een knuffel wil geven, gebeurt dat niet altijd: haar schoonzus zou op dat moment zelf bijna gaan bevallen, dus het nieuws wordt vanaf gepaste afstand gedeeld. Bekijk de hele video hieronder vooral zelf.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Romee Strijd op cover van Vogue Nederland

Romee Strijd siert deze maand de cover van Vogue Nederland als viering van het moederschap. Toen het model eerder dit jaar het babynieuws deelde, sprak ze tevens openhartig over de lange weg daarnaartoe. Zo probeerde ze al twee jaar een kindje te krijgen nadat ze daarvoor al ruim zeven jaar niet meer ongesteld was geworden. Haar hele verhaal én de foto's van fotograaf Jesse John Jenkins lees en zie je in ons novembernummer.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity