Karlie Kloss is zwanger van haar eerste kindje

Het topmodel en haar man Joshua Kushner zijn in verwachting.

De lockdown zwangerschapsaankondigingen blijven binnenstromen! Nadat Emily Ratajkowski bekendmaakte zwanger te zijn van haar eerste kindje, deelde een ander topmodel óók in verwachting te zijn. Karlie Kloss en haar man Joshua Kushner zijn in verwachting van een baby.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Karlie Kloss is zwanger

Naast Romee Strijd, Gigi Hadid, Emily Ratajkowski mag nu ook Karlie Kloss zich in het rijtje voegen van zwangere topmodellen van 2020. Het nieuws van haar zwangerschap is officieel bevestigd. 'Karlie is dolblij dat ze in 2021 haar eerste kind verwacht,' vertelde een bron dicht bij het model aan People. 'Ze zal de meest fantastische moeder zijn.' Karlie en haar man Joshua Kushner hebben het babynieuws zelf nog niet publiekelijk bevestigd. Joshua plaatste wel onlangs een foto op Instagram ter ere van het tweejarig huwelijk van het koppel. 'Happy anniversary Karlie. Ik knijp mezelf elke dag,' zo las de caption.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Karlie Kloss en Joshua Kushner

Het model en BFF van Taylor Swift trouwde met Joshua twee jaar geleden in New York. Bij de intieme ceremonie waren slechts tachtig gasten aanwezig, en Karlie droeg een elegante Dior-jurk. De bruiloft vond slechts een paar maanden na de aankondiging van hun verloving plaats. 'Ik hou meer van je dan ik kan uitdrukken,' schreef Karlie destijds onder een Instagram-post. 'Josh, je bent mijn beste vriend en mijn soulmate. Ik kan niet wachten voor altijd samen te zijn. Ja, een miljoen keer.'

Familieband met Trump

Karlie mag haar relatie met Joshua redelijk privé hebben weten te houden, maar één detail kon ze moeilijk verbergen: de familieband met Trump. Joshua is namelijk de jongere broer van Jared Kushner, die getrouwd is met Ivanka Trump en senior advisor is van 'president' Donald Trump. Tijdens een bezoek aan Watch What Happens Live sprak het model zich erover uit: 'Ik weet zeker dat ik niet de enige persoon in dit land ben die het niet per se eens is met zijn familie over politiek. Ik heb in 2016 als democraat gestemd, en ik ben van plan hetzelfde te doen in 2020.'

Karlie deelt video van haar baby bump

'Goedemorgen baby,' luidt het onderschrift onder de post die Karlie met haar 8,9 miljoen volgers deelde op Instagram. In de überschattige video zien we Karlie in bed liggen en laat het topmodel met trots haar groeiende babybuikje zien. We horen haar zachtjes 'goedemorgen' fluisteren tegen haar ongeboren kleine. De post doet ons vermoeden dat Karlie de komende tijd meer van haar zwangerschap zal delen via social media, dus houdt Vogue in de gaten om op de hoogte te blijven van al haar zwangerschapsupdates. Bekijk de video van Karlie hieronder.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Houd voor het laatste nieuws rondom de zwangerschap van Karlie Kloss onze social media in de gaten. Hier lees je alles over de bijzondere onthulling van Emily Ratajkowski's zwangerschap.

Shop Vogue's beauty favorieten

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity