Romee Strijd is bevallen van haar eerste kindje

Het model deelt deze überschattige foto van haar baby op Instagram.

Er is weer groots babynieuws in modellenland: het Nederlandse model Romee Strijd is bevallen van haar eerste kind! Romee en haar vriend Laurens delen het nieuws op hun Instagram account met een hartverwarmende post. Het geslacht van de baby is geen verrassing, want in juni deelde het koppel al dat ze in verwachting waren van een dochter. De naam is dat daarentegen wél.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'We zijn verliefd'

Op een lieve foto stelt Romee haar dochter aan de wereld voor. 'Mint van Leeuwen – ik voel me zo gezegend om je eindelijk in mijn armen te houden! We zijn zo verliefd op je,' schrijft het model bij de foto. Op het (prachtige!) beeld ligt haar baby in de borst, terwijl ze zelf in een zijdezachte badjas gehuld is. Ook Laurens deelt de foto op zijn Story. 'Ik hou van je!', schrijft haar echtgenoot erbij.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Romee’s journey to motherhood

Romee’s zwangerschap was een grote verrassing, want het model kreeg een aantal jaar geleden te horen dat ze leed aan het polycysteus-ovariumsyndroom (PCOS). Dit hield in dat Romee verminderd vruchtbaar was en dat was een grote klap voor het koppel, aangezien ze een grote kinderwens hadden. In het novembernummer van Vogue deelde Romee nog hoe ze door de diagnose besloot haar levensstijl te veranderen.

Lief voor lichaam

Zo verhuisde de Victoria Secret Angel van New York naar Amsterdam om dichter bij haar familie te zijn, besloot ze om minder intensief te sporten en zei ze vaarwel tegen de spiraal. Op deze manier probeerde het model liever te zijn voor haar lichaam en de fysieke stress die ten gronde lag aan haar PCOS te verlichten. Met succes dus, want het model raakte op natuurlijke wijze zwanger en werd op 4 december moeder van een gezonde dochter.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Romee Strijd