Kate Middleton kiest voor blonder kapsel met blow-out dat perfect is voor de herfst

Een subtiele maar treffende haartransformatie.

Kate Middleton is blonder dan ooit tevoren in een nieuwe video die de hertogin op Instagram deelde. We zien Kate in de video vertellen over een fotowedstrijd, Hold Still, die zij zelf mede heeft georganiseerd. Ze onthult in de video ook meteen haar nieuwe look: een blonder kapsel met blow-out dat perfect is voor de herfst.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kate Middleton blonder dan ooit

Nu zijn we natuurlijk een coupe van lange bruine lokken gewend van Kate Middleton. De hertogin staat er niet om bekend risico's te nemen met haar look, mede omdat er uiteraard protocollen gelden voor de Britse koninklijke familie voor hoe ze zich moeten presenteren. Geen extreme haartransformaties voor Kate dus, maar wel subtiele veranderingen die toch indruk kunnen maken.

Blonder kapsel met blow-out

Zo onthulde de hertogin in een video op Instagram tóch een haartransformatie te zijn ondergaan. Ze verscheen in een video ter ere van Hold Still, een fotowedstrijd die ze organiseert, met een beduidend blonder kapsel mét blow-out. De perfecte haarlook voor herfst dus. We verwachten dan ook dan veel mensen een voorbeeld aan trendsetter Kate gaan nemen en ook voor zo'n subtiele upgrade voor hun haar zullen gaan.

Kate's nieuwe look

Kate sprak in de video op social media de deelnemers toe van haar lockdown-fotowedstrijd Hold Still. Ze lanceerde die wedstrijd in mei in samenwerking met de National Portrait Gallery, en iedereen mocht foto's gemaakt in lockdown om deel te nemen aan de wedstrijd. 'De portretten die jullie verhalen en ervaringen met lockdown illustreren, hebben laten zien hoeveel gemeenschappen er in dit moeilijke jaar zijn samengekomen', aldus Kate. Benieuwd naar haar nieuwe look? Bekijk dan de video hieronder.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's beauty favorieten

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton