Deze selfie van Gigi Hadid en haar baby bewijst dat natural beauty dé trend van 2020 is

Bekijk hier de eerste au naturel beauty selfie van het überschattige moeder-dochter duo.

We moesten er even op wachten, maar beetje bij krijgen we steeds meer foto’s van het kersverse dochtertje van Gigi Hadid en Zayn Malik te zien. Zo zagen we met Halloween hoe de Hadid-Malik clan zich verkleed had voor de griezelige feestdag en deelde Gigi eind november een foto van haar dochtertje op de boerderij van moeder Yolanda. Nu post het model de eerste close-up selfie met haar baby, en daarin wordt duidelijk dat moeder en dochter allebei natural beauties zijn.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Gigi's natuurlijke look

2020 is duidelijk hét jaar van stay-at-home comfort, waardoor het de perfecte tijd is om je huid een beetje rust te geven en te investeren in een goede huidverzorgingsroutine. Ook runway veteraan Gigi Hadid heeft sinds haar zwangerschap tijdens de pandemie de dikke lagen catwalkmake-up ingeruild voor een natuurlijkere beauty look. In een recente selfie met haar dochter laat het model zien dat organic beauty dé ultieme 2020 trend is.

Op de foto geniet het model met haar dochtertje van de warme zonnestralen van het gouden uur. Gigi’s glowing gezicht is vrijwel helemaal bloot afgezien van een klein beetje perzikkleurige lippenstift. Haar haren heeft ze in een messy updo en de natuurlijke look maakt ze af met een simpel paar oorringen. Op de foto zien we ook nog net het hoofdje van Gigi’s dochtertje, met dank aan haar blonde lokken.

Straal net als Gigi met deze glowing beauty producten

Privacy van dochter

Het gezicht – én de naam – van de baby blijft daarmee nog steeds een geheim. Tijdens een Instagram-livesessie in juli lichtte Gigi die keuze toe. ‘Uiteraard denk ik dat veel mensen in de war zijn waarom ik niks meer deel, maar ik ben zwanger tijdens een pandemie, en daarmee is mijn zwangerschap natuurlijk niet het belangrijkste in de wereld.’ Daarnaast willen Gigi en Zayn waarschijnlijk ook in alle privacy kunnen genieten van de eerste mijlpalen van hun dochtertje, en daar kunnen wij ze alleen maar gelijk in geven.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid