Rihanna en A$AP Rocky zouden nu dan eindelijk een relatie hebben

Na maanden van speculaties zijn de twee samen gespot.

Er gingen al maandenlang geruchten rond, maar nu lijkt het er toch echt op dat Rihanna een nieuwe beau heeft. Betrouwbare bronnen van People Magazine melden dat de artiest en ontwerper een relatie heeft met niemand minder dan A$AP Rocky. Ook werden de twee afgelopen weekend nog gespot in een New Yorks restaurant door Page Six en deze zomer schitterden ze zelfs samen in de nieuwe campagne voor Fenty Skin.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Oude vrienden

A$AP Rocky en Rihanna zijn al velen jaren bevriend en in 2013 opende de rapper zelfs Rihanna’s Diamond World Tour. Speculaties over een mogelijke relatie volgden op Rihanna’s breuk van Saudi Arabische miljardair Hassan Jameel eerder dit jaar. A$AP Rocky had in 2019 nog een relatie met het Braziliaanse model Daiane Sodré en in het verleden heeft hij ook nog gedate met Kendall Jenner en Rita Ora.

Onmiskenbare chemie

In augustus stelde A$AP Rocky namens Vogue vijftien vragen aan Rihanna over skincare. De chemie tussen de twee artiesten is tijdens het interview onmiskenbaar. Wanneer de rapper aan Rihanna vraagt wat haar huidtype is, antwoordt de zangeres dat haar huid ‘even complex is als een man.’ Hierop barst de rapper in lachen uit. Wanneer de zangeres vervolgens vraagt wat A$AP Rocky’s huidtype is antwoord hij met ‘knap’. Rihanna’s daaropvolgende eye roll bewijst dat deze twee in rap tempo het schattigste stel van 2020 aan het worden zijn.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Gesmolten harten

De twee snijden tijdens het interview ook serieuze onderwerpen aan zoals sociale problemen in de cosmetische wereld. ‘Ik wou dat we meer diversiteit hadden onder de leiders van de beauty industry,’ vertelt Rihanna en haar beau was het hiermee volkomen mee eens. Na het Vogue interview mocht de zangeres in de rol van journalist kruipen en A$AP Rocky voor GQ vragen stellen. Ook de rapper gaf aan meer representatie in de beauty industrie te willen. ‘Ik denk dat de sector wel aan het evolueren is, zeker met mensen zoals jij,’ vertelt hij. Onze harten zijn in ieder geval al gesmolten.

Shop Vogue's Beauty Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity