A Walk Down Memory Lane: Gigi Hadid deelt foto's dag voor de bevalling en babykamer

We smelten helemaal weg.

Stukje bij beetje deelt Gigi Hadid haar nieuwe ervaring als moeder met de wereld. Een aantal weken geleden liet ze ons voorzichtig haar new born zien en deze week deelt ze weer iets nieuws: foto's van de dag voor de bevalling én van de babykamer. De leuke verrassing doet geloven dat Hadid al helemaal in de kerstsfeer zit.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Gigi Hadid

Voor de grote Gigi Hadid-fans was het gisteren een aangename dag. Het topmodel deelde namelijk een aantal fijne throwback snapshots die laten zien hoe Hadid er aantoe was de dag voor haar bevalling en hoe de babykamer van haar kersverse dochter eruit ziet. Met die vijf lieve foto's uit haar Instagram-stories zijn we voorlopig wel even zoet.

Babykamer

Hadid liet niet alleen zien hoe mooi rond haar buik was voor de bevalling, maar ook hoe de kamer van haar dochter eruit ziet. Zo deelt ze onder andere in een slide uit haar Instagram Stories dat het inrichten van de kamer veel hielp bij de mentale voorbereiding op de komst van baby Hadid-Malik. Af en toe was het model wat onzeker en hield de vraag 'ben ik hier klaar voor' haar erg bezig. Maar kijkend naar de kamer, lijkt het dat ze erg voorbereid was op de komst van de baby.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bohemien-stijl

Voor de babykamer liet Gigi Hadid zich inspireren door de bekende bohemien-stijl. In de oranje kamer (een ode aan haar Nederlandse roots?) zijn veel kussentjes, houtwerk, jutte kleedjes, en dekentjes te vinden. Ook laat Hadid zien dat het voorlezen van de baby bij hun thuis een must is. Babylief heeft al een hele muur vol met boeken - gekregen van Gigi's vrienden - in haar kamer. Een kleine boekenwurm dus, die ons in de toekomst misschien wel verrast met haar eigen boek. Wie weet!

Foto's van de baby kamer bekijk je hier.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity