De kerstkaart van prins William en Kate Middleton van 2020 is onthuld

De kinderen zien er uiteraard weer superschattig uit op de gloednieuwe familiefoto.

Hij is er eindelijk! De kerstkaart van de Cambridges. Ondanks dit rare jaar zet de koninklijke familie hun traditie voort en staan ze glimlachend op een gloednieuwe knusse familiefoto.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De Kerstkaart van Kate Middleton en prins William

De hertog en hertogin van Cambridge sturen elk jaar gepersonaliseerde kerstkaarten met een foto van de familie erop afgebeeld. Dit jaar hebben ze gekozen voor een knusse foto, waarbij de kinderen er natuurlijk superschattig uitzien. Op de kerstkaart van 2020 zitten William en Kate glimlachend naast hun kinderen prins George, prinses Charlotte en prins Louis, op een baal hooi voor een stapel gehakt hout.

Voor het ziekenhuispersoneel

Deze foto is niet vrijgegeven door Kensington Palace, dus de kans is groot dat hij ergens anders is gemaakt. De familie bracht het grootste deel van de pandemie door in Anmer Hall, hun woonplaats in Norfolk.

Volgens The Daily Mirror is de kaart geadresseerd 'Aan al het geweldige NHS-personeel' en staat de volgende tekst erbij: 'We wensen je een heel gelukkig kerstfeest en nieuwjaar.'

De royals sturen meestal kerstkaarten om goede doelen en organisaties te bedanken waarmee ze het hele jaar door hebben samengewerkt. Het zou dan ook passend zijn als de Cambridges de NHS bedanken na zo'n moeilijk jaar in de strijd tegen de pandemie.

De officiële foto's

Na de lockdown van november in het Verenigd Koninkrijk zijn de Cambridges er een paar keer op uit gegaan voor koninklijke plichten. William en Kate gingen eerder op een driedaagse Royal Train Tour door het Verenigd Koninkrijk, en op vrijdag namen ze de kinderen mee naar een koninklijk optreden in het Palladium Theatre in Londen. Daarmee maakten de kinderen hun debuut op de rode loper.

En terwijl we wachten op de officiële foto's van de kerstkaart van de Britse royals, kun je hier de hoopvolle boodschap van Meghan Markle beluisteren.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst